MILOŠ STANIMIROVIĆ: Saša Ilić preporodio Atromitos

Ž. Urošević

20. 12. 2023. u 10:30

Atromitos predvođen Sašom Ilićem ne zna za poraz na dve utakmica kupa i čak šest prvenstvenih.

МИЛОШ СТАНИМИРОВИЋ: Саша Илић препородио Атромитос

Foto: Profimedia

Grčka 1

Sreda:

16.00 ARIS – LAMIJA 1

18.00 Volos – Panatinaikos 2&0-3

Četvrtak:

14.00 Janjina – Panetolikos X

16.00Panseraikos – AEK X2

16.30 OFI – Asteras 1X

19.00 KIFISAS – PAOK 2

19.30 Atromitos – Olimpijakos X2

Vlada Grčke je donela odluku kojom je do 14. februara zaključala tribine svih prvoligaških stadiona. U pozorišnoj atmosferi, pojedini treneri mogli bi da imaju problem kako da motivišu fudbalere, ali sigurno ne i stručnjak Arisa Apostolas Terzis, iza koga su dva derbija i dva različita rezultata. Vodeći Panatinaikos su dobili 2:0, a gostovanje AEK završili porazom 0:1. Aris se za vikend duelom protiv OFI, vratio trijumfima. Verujem da će pobedničku stazu utabati bodovima protiv Lamije.

PAOK je lider prvenstva, i kao takav za klasu bolji od Kifisasa, novajlije u ligi je poslednjim trijumfom protiv Janjine napustio zonu ispadanja. Nije nemoguće da mu se današnjim gostovanjem favoritu ekspreno vrati.

Atromitos predvođen našim Sašom Ilićem beleži izuzetne rezultate. Bivši fudbaler Partizana, od kako je Sofiju zamenio Peristerijem, ne zna šta je poraz. Sale je za vikend nadmudrio daleko iskusnijeg kolegu iz Panatinaikosa, Ivana Jovanovića. Posle velike borbe i preokreta odveo je svoj tim do pobede od 3:2.

Na istom mesto Atromis treba da ugosti Olimpijakos, rivala koji je zbog loših rezultata nedavno promenio tenera. Gostima bi kiks Panatinaikosa, trebalo da su dovoljna opomena pred okršaj sa istim rivalom.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 17:25

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima