LION SE OPROSTIO OD LIGE ŠAMPIONA: Strazburu očajnički potrebni bodovi za opstanak

O. M.

28. 04. 2023. u 10:49

LION nastavlja borbu za neko od mesta koje vodi u evrokupove naredne sezone, utakmicom 33. kola francuske Lige jedan u kojoj će gostovati Strazburu.

ЛИОН СЕ ОПРОСТИО ОД ЛИГЕ ШАМПИОНА: Стразбуру очајнички потребни бодови за опстанак

Foto: Profimedia

"Lavovi" su prošlog vikenda porazom u "olimpijskom derbiju" od Marselja ostali bez šansi za plasman u Ligu šampiona, ali nada još postoji za Ligu konferencija, a uz malo sreće i za Ligu Evrope. Marselj je pobedio u Lionu golovima Džengiza Undera i Maloa Gjusta, dok je jedini pogodak za domaće postigao Aleksandr Lakazet. 

Bio je to prvi poraz Liona posle sedam utakmica u šampionatu i prvi na Grupama stadionu još od 14. januara kada su izabranici Lorana Blana izgubili od današnjeg protivnika Strazbura. Bilo je 2:1 golovima Žan-Eda Aolua i Habiba Dijaloa, dok je opet jedini gol za Lion postigao Lakazet.

Lakazet je najbolji strelac "lavova" sa 20 golova i treći je na listi strelaca cele Lige jedan, iza Kilijana Mbapea koji je postigao 22 i Džonatana Dejvida iz Lila sa 21 golom.

Strazburu su bodovi neophodni u borbi za opstanak. Ekipa iz Alzasa je bodovno poravnata sa Brestom koji se nalazi u zoni ispadanja, dva mesta ispod 15. Strazbura. Između njih je Nant, koji bi u istoj sezoni mogao da ispadne i osvoji Kup Francuske.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)