INTERU BOD DOVOLJAN ZA LIGU ŠAMPIONA! Crno-plavi okršaj u gradu mode

V.D.

27. 05. 2023. u 20:08 >> 20:08

VEČERAS od 20.45 videćemo lokalni derbi između Intera i Atalante

ИНТЕРУ БОД ДОВОЉАН ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА! Црно-плави окршај у граду моде

FOTO: Tanjug/AP

Domaća ekipa je pre početka sezone bila glavni kandidat za osvajanje "skudeta" ali u nije išlo sve po planu u Seriji A. Izabranici Simonea Inzagija u prvom delu sezone nisu impresionirali ali u pravo vreme su pronašli željenu formu.

Inter je prvo u januaru ove godine deklasirao najvećeg rivala ekipu Milana u finalu Superkupa Italije koje se odigralo u prestonici Saudijske Arabije. Na veliku radost navijača, "neroazuri" su pre tri dana na "Olimpiku" u okviru finala Kupa Italije savladali Fiorentinu rezultatom 2:1 i doneli još jedan pehar u trofejne vitrine ekipe sa stadiona "Đuzepe Meaca".

U domaćem prvenstvu pitanje šampiona je rešeno pre nekoliko kola a Interu preostaje borba za drugu poziciju koju trenutno zauzima Lacio sa dva boda više.

Nakon večerašnjeg meča sa Atalantom, Inter očekuje gostovanje u Torinu istoimenoj ekipi. Iz ova dva meča "neroazurima" će biti dovoljno da osvoje jedan bod kako bi zaigrali i sledeće sezone u Ligi šampiona, takmičenju u kome su ove sezone pomalo i neočekivano stigli do finala.

Kruna sezone za Inzagijeve pulene će svakako biti meč koji će se odigrati 10.juna u Istanbulu gde će ukrstiti koplja sa velikim favoritom, ekipom Mančester sitija.

Što se tiče gostiju iz Bergama oni na lokalni derbi stižu sa željom da osvoje tri boda i ostanu u igri za četvrtu poziciju koja takođe vodi u najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

Atalanta na svom kontu trenutno ima 61 osvojen bod i nalazi se na petoj poziciji dok joj četvrtoplasirani Milan beži tri boda.

U sastavu Intera na večerašnjem meču nećemo videti povređene Koreu i Dalberta. Zbog crvenog kartona na meču protiv Napolija suspendovan je Galjardini dok je nastup Mihtarijana i Skrinjara pod znakom pitanja.

Gasperini takođe ima problema sa sastavljanjem tima. Povređeni su Hatebur, Muratore, Palomino, Ruđeri, Sopi i Vorlicki dok je neizvesno hoće li u timu biti Zapata i Boga.

Tradicija je na strani Intera. U prvom ovosezonskom meču "neroazuri" su u Bergamu slavili sa 3:2 dok je Atalanta poslednji trijumf protiv današnjeg rivala upisala još 2018.godine.

Očekujemo zanimljivu fudbalsku predstavu u gradu mode i verujemo da će obe ekipe postići bar po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)