RONALDO I DRUŽINA IZGUBILI ŠANSE ZA TITULU: Mogu li pobedom završiti sezonu?

V.M.

31. 05. 2023. u 10:15

U poslednjem kolu Premijer lige Al Nasr će dočekati Al Fateh.

РОНАЛДО И ДРУЖИНА ИЗГУБИЛИ ШАНСЕ ЗА ТИТУЛУ: Могу ли победом завршити сезону?

Foto: Profimedia

Domaćin je uložio veliki novac, doveo Kristijana Ronalda, Talisku, Ospinu, ali to nije bilo dovoljno i titula će otići u ruke Al Itihadu koji ima nedostižnih pet poena prednosti. Al Nasr je u prošlom kolu remizirao sa Al Itifakom (1:1) i tako izgubio šanse da se bori za naslov prvaka.

Jedina pozitivna stvar je što drugo mesto na tabeli garantuje kvalifikacije za Azijsku ligu šampiona i ekipa iz prestonice će iduće sezone imati priliku da se bori na tri fronta.

Sa druge strane, nakon loše serije rezultata Al Fateh je neporažen u poslednja dva kola. Posle trijumfa nad Al Itifakom (0:4) remizirao je sa Damakom (1:1).

Gost je trenutno šesti na tabeli sa 43 osvojena boda i tu će i ostati nakon ovog kola jer mu petoplasirani Al Tavon beži devet bodova, dok ima sedam poena više od sedmoplasiranog Damaka.

U duelu ovih timova početkom februara viđena je podela bodova (2:2).

Verujemo da će oba tima igrati opušteno jer nemaju za šta da se bore i očekujemo da bude dosta pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!