HOLANĐANI POBEDOM OSIGURAVAJU PROLAZ U NOKAUT FAZU: Domaćin je prijatno iznenadio igrama na turniru

V.M.

27. 06. 2023. u 10:52 >> 10:52

U trećem kolu grupe ''A'' Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine, koplja će ukrsititi Holandija i Gruzija.

ХОЛАНЂАНИ ПОБЕДОМ ОСИГУРАВАЈУ ПРОЛАЗ У НОКАУТ ФАЗУ: Домаћин је пријатно изненадио играма на турниру

Foto Profimedia

Gruzija je uz Rumuniju domaćin turnira i pružila je odlične partije u uvodna dva kola. Sve je šokirala u prvom kolu kada je golovima Gague i Sazonova savladala favorizovani Portugal, a nakon toga je nadoknadila dva gola zaostatka protiv Belgije i osvojila bitan bod u borbi za prolazak dalje.

Gruzini su trenutno prvi na tabeli i jedini slučaj u kojem se neće naći u četvrtfinalu je da izgube ovaj meč i da uz to Belgija bude bolja od Portugala.

Sa druge strane, Holanđani će morati da igraju na pobedu kako bi se zasigurno plasirali u nokaut fazu. U prva dva kola podelili su bodove, prvo sa Portugalom (1:1), a nakon toga i sa Belgijom (0:0). Zbog toga što su postigle manje golova od Belgije sa kojom su izjednačeni po broju poena, ''lale'' se trenutno nalaze na trećem mestu.

Bez šansi nije ni Portugal koji je poslednji sa samo jednim osvojenim bodom i očekuje nas veoma zanimljivo poslednje kolo grupe ''A''.

Verujemo da je kvalitet na strani Holanđana i da će to doći do izražaja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Holandija - Gruzija 1 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)