KOŠMARNA SEZONA ZA BOKU: Akutelni šampion nikako da pronađe ritam

V.M.

02. 07. 2023. u 11:40

U utakmici 22. kola argentiske lige Boka Juniors će ugostiti Sarmijento Hunin.

КОШМАРНА СЕЗОНА ЗА БОКУ: Акутелни шампион никако да пронађе ритам

Foto Profimedia

Domaćin igra veoma loše tokom čitave sezone. Nije ni senka one ekipe koja je prošle godine osvojila titulu i nalazi se na razočaravajućoj 14. poziciji na tabeli. Poslednju pobedu u ligi Boka je ostvarila krajem maja kada je bila bolja od Tigrea sa 1:0, a nakon toga je doživela dva poraza (Arsenal Sarandi, Godoj Kruz) uz podelu bodova sa Lanusom.

Spas sezone ekipa sa ''Bombonjere'' tražiće u nokaut fazi Kopa libertadoresa. Četa Horhea Almirona je preko nedelje savladala Monagas sa 4:0, tim trijumfom je zauzela prvo mesto u grupi ''F'' i u šesnaestini finala će igrati sa Barakas Sentralom.

Sa druge strane, nakon četiri utakmice bez trijumfa (tri remija i poraz) Sarmijento je proteklog vikenda konačno upisao tri boda. U dominantom stilu je savladao Atletiko Tukuman sa 4:1, a utakmice je već bila rešena na poluvremenu kada je na semaforu stajalo 3:0.

Ekipa iz Hunina je 13. na tabeli sa isto osvojenih bodova, ali boljom gol-razlikom u odnosu na današnjeg rivala, a zanimljivo je da je nakon 21. odigranog kola ostvarila sedam pobeda, uz isto toliko remija i poraza.

Tradicija je na strani Boke koja nikada nije izgubila od Sarmijenta, na pet međusobnih duela uz četiri pobede akutelnog šampiona viđen je i remi. 

Verujemo da će navijači na ''Bombonjeri'' večeras slaviti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)