HELENI SU VEĆ OTPISANI: Island sanja nokaut fazu

V.M.

10. 07. 2023. u 10:28 >> 10:28

U poslednjem kolu grupne faze Evropksog prvenstva za igrače do 19 godina gledaćemo obračun Islanda i Grčke.

ХЕЛЕНИ СУ ВЕЋ ОТПИСАНИ: Исланд сања нокаут фазу

Foto: Profimedia

Grci su odigrali veoma slavo na ovom Euru i već sada nemaju nikakve šanse za prolazak u polufinale. U prvom kolu su gubili sa 5:0 na poluvremenu protiv Norvežana, ali uspeli su da uzvrate sa četiri pogotka u nastavku, ipak nisu postigli peti gol i ostali su ''praznih ruku''. Nakon toga doživeli su sramotu protiv Španije koja im je takođe pet puta tresla mrežu, ali ovog puta Heleni nisu imali odgovor i tim porazom su poslati kući..

Što se tiče Islanda on i dalje gaji nadu da može do polufinala. U prvom kolu je izgubio od Španije rezultatom 1:2, a nakon toga je podelio bodove sa Norveškom, 1:1. Trenutno je treći na tabeli i ima tri boda manje od drugoplasirane Norveške, dok je prvoplasirana Španija nedostižna sa šest poena.

Islanđani moraju da trijumfuju večeras sa dva gola razlike, a ako žele da se plasiraju dalje potrebno im je da ''furija'' savlada Norvešku. 

Današnji rivali su odigrali jedan međusobni meč u istoriji, to je bilo pre četiri godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i tada je u goleadi slavio Island sa 5:2.

Verujemo da će Islanđani napasti od samog starta, pokazali su da su mogu biti napadački opasni, a na ruku im ide to što igraju protiv najgore odbrane na Euru koja je primila čak deset golova do sada. Zbog svega toga verujemo u pobedu nominalnog gosta, a očekujemo i da bude dosta pogodaka na večerašnjem susretu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 2,18)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu orlova pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu "orlova" pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije je u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje u petak počinje u Nemačkoj, pobedila Švedsku u gostima. Konačan rezultat, 0:3, uopšte ne otkriva kakav je to, zapravo, bio meč. A bio je prilično nestvaran. Uostalom, najbolji igrač srpske goleade - bio je srpski goman, Predrag Rajković.

08. 06. 2024. u 19:55 >> 19:55

Komentari (0)

RUSIJA NE PRAŠTA: Ovako je kažnjen Srbin koji je pokazao srednji prst pred milionskim auditorijumom