KOMŠIJE KREĆU: ''Orlovi'' bi sva tri boda na otvaranju prvenstva

V.M.

14. 07. 2023. u 08:36

U prvoj utakmici nove sezone bugarske Parva lige, Pirin iz Blagoevgrada će dočekati Beroe.

КОМШИЈЕ КРЕЋУ: Орлови би сва три бода на отварању првенства

Foto: Profimedia

Domaćin je prošle sezonu završio na 11. mestu na tabeli, dobrim igrama u završnici prvenstva je obezbedio opstanak i pokušaće da te nastupe prenese u novu sezonu i približi se gornjem domu.

Pirin je solidno nastupao na pripremama, odigrao je četiri utakmice u kojima je upisao dve pobede i isto toliko poraza. Savladao je Belasice (4:1) i Marek (3:1), dok su bolji od njega bili Levski iz Sofije (1:2) i Arda (0:1).

Sa druge strane, Hebar je prošle godine vodio velike bitke za opstanak koji je obezbedio preko plej-ofa u kojem je bio bolji od Svogea rezultatom 1:0.

Za razliku od svog današnjeg rivala, ''zeleni'' su na pripremama odigrali tri susreta. Prvo su remizirali sa Dobrudžom (1:1), nakon toga su slavili nad Černomorec Burgas (3:1), dok je u generalnoj probi bolji od njih bio Etar (1:2)

Što se tiče međusobnih duela, prošle sezone su sastajali tri puta. U dva navrata su viđene podele bodova (0:0,1:1), dok je na svom terenu trijumf upisao Beroe (1:0).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

KAKAV ODGOVOR! Pitali su Ruse da li će navijati za Srbiju na EURO 2024, evo šta su rekli