ZVEZDA SE SPREMA ZA FIORENTINU: Barak Bahar pravi ozbiljnu mašineriju od srpskog prvaka

V.M.

22. 07. 2023. u 12:35 >> 12:35

FUDBALERI Crvene zvezde će od 20 časova dočekati TSC.

ЗВЕЗДА СЕ СПРЕМА ЗА ФИОРЕНТИНУ: Барак Бахар прави озбиљну машинерију од српског првака

FOTO: FK Crvena zvezda

Večeras ćemo pred praznim tribinama stadiona ''Rajko Mitić'' gledati obračun dva prvoplasirana tima prošloseznskog izdanja srpske elite.

Crvena zvezda izgleda impresivno pod trenerskom palicom Baraka Bahara koji radi fantastičan posao. Upravo je izraelski stručnjak prošle godine sprečio Zvezdu da se ponovo plasira u Ligu šampiona, a sada je doveden da sa ''crveno-belima'' u njoj pokuša da napravi solidan rezultat.

Zvezda je pripreme započela trijumfima nad Užicama i Borcem iz Banja Luke. Nakon toga je učestvovala na turniru sa Zenitom, Nefičijem i Fenerom u kojem je iznenadila sve ostvarivši tri pobede koje su bile dovoljne za osvajanje turnira i nagrade od 50 000 dolara koje je srpski šampion donirao u dobrotvorne svrhe.

Sa druge strane, TSC se dosta muči i deluje da je spreman da ostvari pozitivan rezultat u kvalifikacijama za najetlinije evropsko takmičenje. Pripreme je započeo trijumfima nad Voždovcem i Celjem, ali je nakon toga doživeo tri uzastopna poraza. Redom su od njega bolji vili Šturm, Kišvarda i Radnički iz Sremske Mitrovice.

Zvezda je napadački veoma raspoložena, ima impresivnu gol razliku od 14:3 u dosadšnjem toku prirpema i verujemo da će upisati novu pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)