NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

IPSVIČ JE FAVORIT IZ SENKE: Roversi prijatno iznenađenje na startu sezone

O. M.

09. 08. 2023. u 14:11

IPSVIČ dočekuje Bristol roverse u prvom kolu engleskog Liga kupa. Utakmica se igra na Portman roudu od 20.45 po našem vremenu.

ИПСВИЧ ЈЕ ФАВОРИТ ИЗ СЕНКЕ: Роверси пријатно изненађење на старту сезоне

foto: profimedia

"Traktordžije" su lepo otvorile sezonu, pobedom nad Sanderlendom u prvom kolu Čempionšipa. Vodili su 2:0, a onda su dozvolili dramu u završnici pošto su primili gol sa igračem više četiri minuta pre kraja. Oslabljeni Sanderlend ipak nije imao snage da stigne i do drugog gola pa su gosti odneli sva tri boda u Ipsvič.

Ovo im je prva sezona u Čempionšipu posle tri koje su proveli u trećem razredu takmičenja. Kladionice ih vide kao favorita iz senke za plasman u Premijer ligu, a sudeći po prikazanom protiv "crnih mački", to nije uopšte nezamisliv scenario.

Roversi su prijatno iznenadili navijače solidnim remijem na gostovanju Portsmutu, iako su mogli bolje, pošto su imali vođstvo od 1:0 do drugog minuta nadoknade.

U prošloj sezoni ovi timovi sastali su se dva puta u okviru Lige jedan. Ipsvič je kao domaćin pobedio sa 2:0, dok je susret u Bristolu završen bez pobednika i bez golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu