DOMAĆIN JE U OČAJNOJ FORMI: Antalija bez pobede od aprila

O. M.

18. 08. 2023. u 10:46

ANTALIJA dočekuje Konju u prvoj utakmici drugog kola turske Superlige. Utakmica se igra na stadionu Korendon park u Antaliji od 20 časova po našem vremenu.

ДОМАЋИН ЈЕ У ОЧАЈНОЈ ФОРМИ: Анталија без победе од априла

Profimedia

Antalija je u prvom kolu izgubila minimalnim rezultatom na gostovanju Trabzonu, dok je Konja odigrala neodlučeno 1:1 na svom terenu protiv Istanbulspora, iako je gubila od šestog minuta.

Izabranici Nurija Šahina prošle godine su za jedan bod ostali u Superligi, a poslednju pobedu u takmičarskoj utakmici ostvarili su u aprilu kada su sa 1:0 savladali Karagumruk u gostima. Posle toga osvojili su tri boda samo za neodigrani meč protiv Hatajspora.

Hatajspor se vratio fudbalu posle katastrofalnih posledica zemljotresa na ovaj klub i upravo su oni obedili Antaliju u poslednjoj proveri pred početak nove sezone, bilo je 2:1. Antalija je pripreme počela pobedama nad Bašakšehirom i Antalijom, obe po 2:1, ali su usledili poraz i tri remija pre pomenutog susreta sa Hatajsporom. Svi rivali bili su ekipe iz Turske.

Konja je prošlu sezonu završila u sredini tabele, a u pripremnom periodu imali su polovičan učinak od po dve pobede i poraza. 

U utakmici protiv Istanbulspora isključen je defanzivac Demirbeg koji zbog toga neće nastupiti protiv Antalije.

Ove ekipe su prošle godine u obe utakmice podelile bodove i oba puta bilo je 1:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 2,08)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić