BRAJTON NASTAVIO TAMO GDE JE STAO PROŠLE SEZONE: ''Vukovi'' se i dalje pitaju kako su izgubili na ''Old trafordu''

V.M.

19. 08. 2023. u 10:30

OD 16 časova na ''Molinjuu'', Vulverhempton će ukrstiti koplja sa Brajtonom.

БРАЈТОН НАСТАВИО ТАМО ГДЕ ЈЕ СТАО ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ: Вукови се и даље питају како су изгубили на Олд трафорду

Foto: Profimedia

I pored činjenice da je preko leta ostao bez nosilaca igre Makalistera i Kaiseda, Brajton je izgledao dominantno na otvaranju Premijer lige. Doduše nije imao najkvalitetnijeg protivnika u vidu novopenečenom premijerligaša Lutona, ali četa Roberta de Zerbija je pokazala sjajan fudbal i slavila sa 4:1.

Gost će ove sezone zbog sjanih nastupa u prošloj po prvi put zaigrai u Evropkom takmičenju jer je zauzimanjem šestog mesta obezbedio direktan plasman u Ligu Evrope.

''Galebovi'' će se zasigurno ponovo boriti za neko od mesta u vrhu Premijer lige, a ne bi trebalo čuditi ako i naprave velike stvari u Ligi Evrope.

Što se tiče Vulverhemptona njemu mnogi predviđaju borbu za opstanak, ali po prikazanom u prvom kolu ne deluje da će to biti slučaj. Vulvsi su u potpunosti nadigrali Junajted na ''Old trafordu'' ali kaznu velikog broja propuštenih šansi platili u vidu pogotka Rafaela Varana u 76. minutu. 

Mnogi veruju i da su bili oštećeni u samoj zavšnici meča kada je Andre Onana udario Sašu Kalajdžića posle lošeg istrčavanja na centaršut, ali sudija Sajmon Huper je pokazao da se igra nastavi, a njegovu odliku potvrdila je i VAR soba.

Domaćin je pred početak sezone ostao bez trenera Đulena Lopetegija, a na njegovo mesto došao je Gari O'Nil koji je prošle sezone uradio fantastičan posao sa Bornmutom.

Brajton je vezao tri pobede protiv Vulvsa, a posebno je impresivna bila poslednja kada ga je na ''Ameksu'' savladao sa ubedljivih 6:0.

Danas verujemo da ćemo gledati zaniljiv meča u kojem očekujemo da oba tima postignu po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar