''NEROAZURI'' JEDNI OD GLAVNIH FAVORITA ZA SKUDETO: Inter pohod ka tituli počinje protiv ''bjankorosa'

V.M.

19. 08. 2023. u 11:00

INTER će na otvaranju Serije A dočekati Moncu (20:45).

НЕРОАЗУРИ ЈЕДНИ ОД ГЛАВНИХ ФАВОРИТА ЗА СКУДЕТО: Интер поход ка титули почиње против бјанкороса

Tanjug/AP

Domaćin je prošle sezone upalio motore tek u završnici prvenstva tako da nije mogao pripretiti Napoliju u borbi za tron, pa će ove godine biti fokusiran da to uradi od prvog kola.

Finalista Lige šampiona je napravio velike promene u rosteru, ali i dalje je u pitanju veoma kvalitetan sastav. Napustili su ga Andre Onana, Marcelo Brozović, Edin Džeko, Romelu Lukaku i Robin Gosens, a novac od prodaja uložen u pojačanja poput Zomera, Fratezija, Karlosa Augusta (došao iz Monce), Huana Kvadrada i Jana Aurela Biseka, a u klub se posle 13 godina vratio i Marko Arnautović.

Četa Simonea Inzagija je izgledala odlično na priprema, na pet utakmica je uz remi upisala i četiri pobede od koji je jedna bila protiv PSŽ-a (2:1).

Sa druge strane, Monca je na neslavan način započela novu kampanju doživevši poraz od Ređine na otvaranu Kupa Italije,  povela je pogotkom D'Ambrozija, ali je u potpunosti posustala u završnici i primili dva brza gola za konačnih 1:2.

Gost nije pravio velike promene u sastavu preko leta, od zvučnijih imena klub je napustio pomenuti Karlos Augusto, dok su redove ''bjankorosa'' pojačali bivši igrači Intera, Galjardini i D'Ambrozio.

Što se tiče pripremnog perioda Monca je upisala četiri pobede uz poraz od Milana u utakmici posvećenoj preminulom Silviju Berluskoniju (njihovom bivšem predsedniku).

Inter prošle godine nije uspeo da savlada Moncu (remi i trijumf bjankorosa), a mi verujemo da je došlo vreme da to konačno učini.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića