VELIKAN NE ZNA ZA PORAZ VEĆ OSAM KOLA: Ekipa iz zone ispadanja ne sme predstavljati problem

V.M.

14. 09. 2023. u 10:50

U utakmici 16. kola čileanskog prvenstva, Kolo Kolo će dočekati Kopijapo (00.00).

ВЕЛИКАН НЕ ЗНА ЗА ПОРАЗ ВЕЋ ОСАМ КОЛА: Екипа из зоне испадања не сме представљати проблем

Foto: Profimedia

Domaćin je trenutno treći na tabeli i zaostaje 11 bodova za vodećim Kobresalom. Ipak, vredi napomenuti da je Kolo Kolo odigrao dva meča manje od lidera i ako bi trijumfovao na njima, uključio bi se u borbu za titulu.

Čileanski velikan je podigao formu i na poslednjih osam ligaških utakmica ne zna za poraz.

Za vreme te serije ostvario je po četiri pobede i remija, što mu je bilo dovoljno da se popne na treće mesto koje garantuje plasman u kvalifikacije za Kopa libertadores.

''Večni šampion'' je prošle godine osvojio svoju 33. titulu i sada će pokušati da nastavi dobru formu kako bi se priključio borbi za sam vrh tabele.

Što se tiče gosta, on se nalazi u borbi za opstanak. Predzadnji je na tabeli, ali ima isto bodova kao Magaljanes koji se nalazi tik izvan zone ispadanja.

Kopijapo je znatno podigao formu nakon slabog otvaranja prvenstva i ne zna za poraz na poslednje četiri utakmice. Doduše, odigrao je čak tri remija na tim susretima, a uz njih je savladao Union Espanjolu sa 4:3.

Današnji rivali su ukrstili koplja u prvom kolu kada je Kolo Kolo slavio sa 5:2, a mi verujemo da će ''večni šampion'' upisati novu pobedu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku