ĐIRONA POTAPA "ŽUTU PODMORNICU"? Mali katalonski klub mogao bi posle ovog kola da postane lider La lige

O. M.

27. 09. 2023. u 12:34

VILjAREAL dočekuje Đironu u sedmom kolu španske La Lige. Utakmica je na programu u sredu od 19 časova na "Stadionu de la keramika".

ЂИРОНА ПОТАПА ЖУТУ ПОДМОРНИЦУ? Мали каталонски клуб могао би после овог кола да постане лидер Ла лиге

Tanjug/AP

Domaćin je 13. na tabeli sa sedam bodova iz šest utakmica dok su gosti najprijatnije uiznenađenje sezone i u ovo kolo su ušli kao drugoplasirani sa istim brojem bodova kao lider Barselona.

S obzirom da je gigant iz Katalonije odigrao samo nerešeno protiv Majorke, manji klub iz ove španske pokrajine ima priliku da pobedom u ovoj utakmici izbije sam na čelo tabele La lige.

Đirona samo u prvom kolu nije pobedila pošto je na gostovanju Real Sosijedadu osvojila bod. U svim ostalim mečevima je slavila a u poslednja dva kola stigla je do šest bodova uz gol razliku od 9:5!

Treba reći da uspeh Đirone nije stigao ni preko noći ni slučajno. Ovaj kjčlub je od 2018. godine članica "Siti fudbal grupacije" u čijem vlasništvu su Mančester siti, Melburn siti, Njujork siti, Palermo, Jokohama...

Viljarealu pred duel sa razgoropađenom Đironom ostaje da se uzda u tradiciju koja kaže da "Žuta podmornica" ima pet uzastopnih pobeda nad "belocrvenima" koji su posledei put pobedili 2018. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić