MOŽE LI ROMA KONAČNO DA OSTVARI DVE UZASTOPNE PRVENSTVENE POBEDE: Fenjeraš sa Sardinije je pravi protivnik za to

V.M.

08. 10. 2023. u 09:50

U jednoj od brojnih utakmica nedeljnog programa Serije A, Kaljari će dočekati četu Žozea Morinja (18:00).

МОЖЕ ЛИ РОМА КОНАЧНО ДА ОСТВАРИ ДВЕ УЗАСТОПНЕ ПРВЕНСТВЕНЕ ПОБЕДЕ: Фењераш са Сардиније је прави противник за то

FOTO: EPA

Nakon dve pobede u razmaku od nekoliko dana dana, Roma ima za cilj da nastavi sa uzlaznom formom na večerašnjem susretu, kada gostuje poslednjeplasiranom Kaljariju u Sardiniji.

Izabranici Žozea Morinja su u stilu započelo oktobar mesec savladavši Frozinone i Servet, a vredi napomenuti da su na tim mečevima postigli šest pogodaka, dok nisu primili nijedan.

Đalorosi su se okrenuli svom novom napadaču i svom kapitenu u teškim vremenima, pošto su i Romelu Lukaku i Lorenco Pelegrini bili precizni u pobedama nad Frozinoneom i Servetom, razvedrivši malo sliku u Večnom gradu nakon najgoreg starta u prvenstvu još od 2010. godine.

Gosti su ostvarili samo dva trijumfa u Seriji A ove sezone, a večeras imaju priliku da po prvi put ostvare uzastopne prvenstvene pobede protiv ekipe koja se baš muči na svom povratku u elitu.

Jedina dobra stvar za vučicu na startu nove kampanje su igre u Ligi Evrope gde su u uvodna dva kola osvojili maksimalnih šest bodova i nalaze sa na deobi prvog mesta grupe ''G'' sa Slavijom iz Praga sa kojom igraju u sledećem kolu.

Roma tradicionalno igra solidno na Sardiniji sa koje je odnosila čitav plen šest puta na poslednjih devet gostovanja.

Stari lisac Klaudio Ranijeri dočekuje jedan od svojih mnogih bivših klubova na ''Unipol domusu'', a njegov Kaljari još uvek traži prvu pobedu od povratka elitu izgubivši svaku od poslednje tri utakmice.

Poraz od Fiorentine pre sedam dana (0:3), označio je najgori start ''ostrvljana'' u istoriji Serije A, jer su na uvodnih sedam utakmica osvojili samo dva boda i zacementirani su za dno tabele.

Ipak, prvi ovosezonski trijumf bi ih izidigao iz zone ispadanja jer ni ostatak lige ne briljira, pa im prvi tim iznad crte Udineze beži tri boda.

Iskusni Ranijeri ne može da računa na Mankosu, Roga i Lapadulu, dok ekipa iz prestonice na gostovanje dolazi bez Ejbrahama, Sančeza i Kumbule, a pod upitnikom su Pelgerini i Smoling.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 2,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)