GOLEADA U NAJAVI: ''Galebovi'' se nisu proslavili na svom debiju u Evropi

V.M.

05. 10. 2023. u 08:48

U okviru verovatno najzanimljivije grupe Lige Evrope, Marselj će dočekati Brajton (18.45).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Галебови се нису прославили на свом дебију у Европи

Foto: Profimedia

Nakon što se završio žreb, moglo se odmah pretpostaviti da će grupa ''B'' biti jedna od zanimljivijih i nije razočarala u prvom kolu. Golovi su prštali na sve strane, a fudbaleri Brajtona su na svom debiju u Evropi poraženi na svom teren od AEK-a (2:3), dok je Marselj u pravom spektaklu na ''Johan Krojf areni'' podelio plen sa Ajaksom (3:3).

Domaćini se baš muče ove sezone, ekipu je skoro napustio trener Marselinjo, a po francuskim medijima se priča da će uskoro doći do promene u vlasničkoj strukturi, tako da se klub ne nalazi u dobroj situaciji.

Francuskog velikana je posle odlaska brazilskog stručnjaka preuzeo Đenaro Gatuzo koji je na svom debiju u derbiju poražen od Monaka (2:3) i njegova četa se nalazi na razočaravajućoj 12. poziciji u Ligi 1, vredi napomenuti i da Marselj nije ostvario pobedu još od kraja avgusta.

Sa druge strane, Brajton je bio u sjajnoj formi na startu prvenstva, ali evidentno je da je došlo do pada jer su ''galebovi'' doživeli tri poraza na poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima.

Najubedljiviji je bio onaj proteklog vikenda kada su gostovali na ''Vila parku'' gde ih je Aston vila i više nego ubedljivo porazila rezultatom 6:1.

Zanimljiv je podatak da gosti nisu odigrali nijedan remi ove sezone, u svim takmičenjima imaju pet pobeda uz četiri poraza.

Za vikend ih očekuje veoma bitan meč sa Liverpulom u okviru Premijer lige gde su trenutno šesti, tako da ne bi čudilo ako Roberto de Zerbi ''promeša karte'' na večerašnjem duelu.

Gatuzo neće moći da računa na Kondogbiju, Sara, Ruiza i Gaja, dok će sa druge strane izostati Estupinjan, Ensiso i Moder, a pod znakom pitanja su iskusni Lalana i Milner.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)