''ŽUTA PODMORNICA'' NIKAKO DA PREKINE POST: Goleade su redovna pojava kada igra novajlija u Primeri

V.M.

30. 10. 2023. u 09:15

ZAVESU na 11. kolo La lige spustiće dva posrnula tima, Granada i Viljareal. Utakmica se igra na ''Los Karmenesu'' sa startom od 21:00.

ЖУТА ПОДМОРНИЦА НИКАКО ДА ПРЕКИНЕ ПОСТ: Голеаде су редовна појава када игра новајлија у Примери

FOTO: AP

Domaćin se baš muči ove sezone i ostvario je samo jednu pobedu pa se s razlogom nalazi u zoni ispadanja. Pored tog trijumfa nad Majorkom (3:2), odigrali su tri remija, a uz to su doživeli čak šest poraza.

Glavnni problem Granadi je katastrofalna odbrana koja je čak 25 puta vadila loptu iz svoje mreže, ubedljivo najbolje u čitavoj ligi, a to smo videli i prošle nedelje kada im je slabašni napad Osasune postigao dva gola u rutinskom trijumfu (2:0).

Menadžer Pako Lopez forsira napadački fudbal (postili 15 golova), ali očigledno je da on ne daje rezultate i ako ne dođe uskoro do nekih bodova mogao bi postati bivši.

Sa druge strane, Viljareal uopšte ne liči na onu ekipu koja je zauzela peto mesto prošle sezone. Ostvario je samo dva trijumfa do sada i nalazi se na razočaravajućoj 15. poziciji sa devet osvojenih bodova, tri više od današnjeg rivala.

U prošlom kolu su na svom terenu remizirali 1:1 sa Alavesom. Gosti su prikazali bolji fudbal, stvarali su više šansi i prvi poveli, ali je Viljareal izjednačio sa bele tačke u 65. minutu i tako spasao bod.

''Žuta podmornica'' je kampanju započela sa Kikeom Setjenom na klupi kojeg je nakon lošeg starta zamenio Pačeta, ali ni iskusnom menadžeru ne ide bolje i nakon utakmice sa Alavesom je izjavio da i dalje traži dobitnu taktiku kojom bi pokrenuo svoj tim.

Utakmice Granade obiluju golovima ove sezone, pogotovo kada novajlija igra kod kuće, a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić