''VREĆICE'' BI DA SE VRATE U PREMIJER LIGU: Pobedom mogu do mesta koje vodi u plej-of

V.M.

30. 10. 2023. u 11:25

U poslednjoj utakmici 14. kola Čempionšipa, Koventri će dočekati VBA (21.00).

ВРЕЋИЦЕ БИ ДА СЕ ВРАТЕ У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ: Победом могу до места које води у плеј-оф

Foto: Profimedia

Sa druge strane, Koventri ne liči na onu ekipu koja je bila nadomak plasmana u Premijer ligu. Gubitak najboljeg igrača Gekereša koji je prešao u Sporting je baš pogodio ekipu koja se nalazi na razočaravajućem 20. mestu sa samo dva poena prednosti u odnosu na ekipe iz zone ispadanja.

Delovalo je da su ''nebeskoplavi'' podigli formu pred reprezentativnu pauzu sa četiri vezana meča bez poraza, ali nakon nje su doživeli dva poraza bez postignutog gola, prvo ih je savladao Bristol siti (0:1), a zatim i Roteram (0:2).

Mark Robins nikako ne uspeva da probudi svoju ekipu koja tone sve dublje i ako se ovako nastavi pitanje je koliko će uprava imati strpljenja pre nego što smeni engleskog stručnjaka.

Sa druge strane, VBA je zadovoljan svojim trenerom Karlosom Korberanom koji je prošle godine preuzeo ekipu u teškom trenutku i zamalo je doveo do plej-ofa što će mu biti cilj da učini ove sezone.

Nakon promenljivog starta sezone, gosti su počeli da podižu formu i na poslednjih pet utamica sakupili su deset bodova (tri pobede, remi i poraz).

U proteklom kolu savladali su KPR sa 2:0 i popeli u gornji dom tabele, a ako bi i večeras slavili preuzeli bi neko od mesta koja vode u plej-of za Premijer ligu.

Na poslednja tri međusobna duela ovih timova viđena su samo dva gola, a ako na to dodamo napadačke jade domaćina verujemo da ćemo gledati još jednu tvrdu utakmicu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)