VILJAREAL KONAČNO SLAVIO U PRVENSTVU: ''Žuta podmornica'' ne bi smela da ima problema u kupu

V.M.

02. 11. 2023. u 10:00

U drugom kolu Kupa kralja, Čiklana će ugostiti Viljareal od 19 časova.

ВИЉАРЕАЛ КОНАЧНО СЛАВИО У ПРВЕНСТВУ: Жута подморница не би смела да има проблема у купу

Foto: Profimedia

Fudbaleri Viljareala su za vikend konačno slavili u prvenstvu nakon pet utakmica bez trijumfa. Slavili su na gostovanju Granadi rezultatom 3:2, a zanimljivo je da je svih pet pogodaka viđeno u uvodnih 35. minuta utakmice.

Na taj način ''žuta podmornica'' je prekinula negativan niz i izdigla se iz donjeg doma pa sada zauzima 12. mesto na tabeli sa 12 osvojenih bodova.

Gosti su sezonu započeli sa Kike Setjenom na klupi, ipak nakon loših igara bivši trener Barselone je smenjen, a na njegovo mesto doveden je Hose Roho Martin poznatiji kao Pačeta, koji je na devet utakmica od kada je preuzeo kormilu ostvario tri pobede, uz isto toliko poraza i remija.

Viljareal nastupa i u Ligi Evrope gde je trenutno treći u grupi ''F'' i očekuje ga velika borba za plasman u narednu rundu.

Današnji rival biće mu niželigaš Čiklana. Domaćin je u prvoj rundi iznenadio Las Lagunas (1:0)  i plasman u drugo kolo je veliki podvig za ovaj maleni klub.

U dosadašnjem toku kupa videli smo da prvoligaši nemaju milosti, Betis i Hetafe su davali dvocifren broj pogodaka protiv svojih rivala, a mi verujemo da će se i Viljareal raspucati.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: UG 6+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)