KALJARI SE PROBUDIO: "Ostrvljani" vezali tri utakmice bez poraza

O. M.

05. 11. 2023. u 10:15

KALjARI dočekuje Đenovu u 11. kolu Serije A. Utakmica se igra na stadionu "U nipol domus" od 15 časova.

КАЉАРИ СЕ ПРОБУДИО: Острвљани везали три утакмице без пораза

FOTO: Tanjug/AP

"Ostrvljani" su u poslednje tri utakmice malo popravili očajan utisak koji odaju od početka sezone.

Nestvarnim preokretom protiv Frosinonea u prošlom kolu stigli su do prve pobede u Seriji A, a zatim su sredinom nedelje prošli u osmina finala Kupa, savladavši posle produžetka Udineze u gostima. Protiv Frozinonea gubili su sa 3:0 pa stigli do 4:3, u utakmici koja je san svakog kladioca - "iz dvojke u keca i sedam plus" - naravno ako se dosete da uplate tu igru.

Uzbuđenja nije manjkalo ni u kup-duelu protiv Udinezea gde je Đanluka Lapadula doneo pobedu ekipi Klaudija Ranijerija u 120. minutu, kada su svi već očekivali da će gledati penale.

Đenova je takođe posle produžetaka stigla do osmine finala kupa. "Grifoni" su igrali kod kuće protiv Ređane koja je prva stigla do prednosti ali je nije dugo zadržala.

Đenovezi su 14. na tabeli sa 11 bodova, pet više od današnjeg protivnika s kojim u poslednje vreme uglavnom igra na malo golova. Sedam od poslednjih deset međusobnih susreta došlo je 0-1 gol, uključujući i oba prošle sezone u Serije B koja su završena bez golova.

U Seriji A poslednji put su igrali pretprošle sezone kada je ĐEnova oba puta pobedila s golom razlike.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)