NICA ČUVA PRVO MESTO: ''Orlovi'' su najbolji gostujući tim Lige 1

V.M.

10. 11. 2023. u 09:45

NA otvaranju 12. kola francuske elite, fudbaleri Nice će pokušati da se održe na čelu tabele kada ih Monpelje bude ugostio na ''Musonu'' (21.00).

НИЦА ЧУВА ПРВО МЕСТО: Орлови су најбољи гостујући тим Лиге 1

FOTO: Tanjug/AP

Gosti igraju fenomelano ove sezone i jedini su neporaženi tim u prvenstvu. Na 11 odigranih utakmica su sakupili 25 bodova i zasluženo su na prvom mestu.

Nicu je preko leta preuzeo Frančesko Farioli i može se reći da je italijanski stručnjak preporodio ekipu. ''Orlovi'' sada igraju dosta tvrd fudbal, teško im je zatresti mrežu i kada povedu veoma retko ispuštaju prednost.

O tome najbolje svedoči njihova gol-razlika, 13:4.

Takođe, veoma bitna odlika izabranika Fariolija je sjajna igra u gostima. Na pet mečeva van svog stadiona ostvarili su četiri pobede uz remi i najbolja su gostujuća ekipa u Ligi 1.

Nica se trenutno nalazi u fenomenalnoj seriji od četiri vezana trijumfa, a poslednja žrtva im je bio Ren kojeg su rutinski savladali sa 2:0 proteklog vikenda.

Sa druge strane, Monpelje igra promenljivo ove sezone. Na deset mečeva do sada ostvario je tri pobede, uz isto toliko remija i četiri poraza.

Trenutno je 13. na tabeli i ima samo bod više od Meca koji se nalazi na 16. mestu koje vodi u plej-aut.

Proteklog petka, domaćin je igrao protiv PSŽ-a i rutinski je poražen na ''Parku prinčeva'' rezultatom 3:0.

Večeras očekujemo jedan tvrd meč, a uz duplu šansu na Nicu predlažemo i malo golova u prvom poluvremenu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&|0-1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

ŠPANAC BESAN NA RAFU! Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali...