"ZEBRE" ŠOKIRALE SAN SIRO: "Boginja provoncije" blista na dva fronta

O. M.

12. 11. 2023. u 11:11

UDINEZE dočekuje Atalantu u dvanaestom kolu italijanske Serije A Utakmica je na programu u nedelju od 15 časova na stadionu Friuli.

ЗЕБРЕ ШОКИРАЛЕ САН СИРО: Богиња провонције блиста на два фронта

Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

"Zebre" u ovaj meč ulaze dobro raspoložene, pošto su u prethodnom kolu neočekivano  savladali Milan sa 1:0 na "San Siru". 

Možda je neočekivano i preblag izraz kada se zna da je to Udinezeu bila prva pobeda u sezoni a došla je protiv jednog od konkurenata u borbi za titulu. Trenutno zauzimaju tek 16. poziciju na tabeli sa deset osvojenih bodova, dva više od Verone koja je u zoni ispadanja.

U kupu, nakon što su eliminisali Katancaro u prvom kolu, ispali su od Kaljarija posle produžetaka.

Atalanta igra na dva fronta i dobro joj ide na oba. U Seriji A su peti sa 19 bodova, dva manje od pozicije koja vodi u Ligu šampiona, dok su u svojoj grupi Lige Evrope lideri sa 10 bodova, tri više od Sportinga. 

U prošlom kolu Lige Evrope pobedili su Šturm sa 1:0, dok su u Seriji A izgubili sa 2:1 od Intera na svom stadionu "Atleti azuri".

Atalanta ima mnogo više uspeha u međusobnim susretima sa Udinezeom u poslednje vreme. Udineze nije pobedio današnjeg rivala od 2017. godine a od tada Atalanta je slavila sedam puta dok je u četiri navrata bilo neodlučeno.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 165)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)