NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

DOMAĆIN SANJA ISTORIJSKI PLASMAN NA SVETSKO: Izabranici Fernanda Batiste su neporaženi na poslednja tri duela

V.M.

16. 11. 2023. u 11:50

U petoj rundi južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Venecuela će dočekati Ekvador (23:00).

ДОМАЋИН САЊА ИСТОРИЈСКИ ПЛАСМАН НА СВЕТСКО: Изабраници Фернанда Батисте су непоражени на последња три дуела

Foto Profimedia

Otkako je poražena u prvoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo od Kolumbije (0:1), Venecuela je napravila impresivnu seriju od tri meča bez poraza (dve pobede uz nerešeno), uključujući zaslužan remi 1:1 sa Brazilom na poslednjoj međunarodnoj pauzi. 

Samo je vodeća Argentina sakupila više od sedam bodova posle četiri kola (12), a izabranici Fernanda Batiste su četvrti na tabeli i posle odličnog otvaranja kvalifikacija nadaju se da po prvi put u svojoj istoriji mogu do plasmana na Svetsko.

Dodatno samopouzdanje Venecueli daje činjenica da je izgubila samo jedan meč od poslednjih deset u svim takmičenjima, a ni podrška sa tribina na stadionu ''Monumental de Madurin'' neće izostati.

Ekvador ima identičan učinak kao i njegov večerašnji rival, ali ima tri poena manje jer su mu oni oduzeti zbog falsifikovanja dokumenata za Bajrona Kastilja u proteklom kvalifikacionom ciklusu.

Gosti su nastupali u Kataru gde im je malo falilo da prođu grupu, a sada imaju cilj da se plasiraju na peto Svetsko prvenstvo u 21. veku.

Ipak, ako žele to da učine ''trikolori'' moraju da poboljšaj svoj učinak na gostovanjima jer su na posledinjh 18 utakmica u kvalifikacijama ostvarili samo tri pobede uz isto toliko remija i čak 12 poraza.

Na poslednjih pet duela ovih reprezetnacija u Venecueli viđena su tri remija uz po pobedu na obe strane, a mi verujemo da će Ekvador večeras ostati neporažen.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu