"ŠEŠIRDŽIJE" IZNENADILE KRISTAL PALAS: Brentford želi povratak na pobedničke staze

O. M.

02. 12. 2023. u 12:05

BRENTFORD dočekuje Luton u 13. kolu engleske Premijer lige. Utakmica je na programu ove subote od 16 časova na stadionu "Brentford komjuniti" u Zapadnom Londonu.

ШЕШИРЏИЈЕ ИЗНЕНАДИЛЕ КРИСТАЛ ПАЛАС: Брентфорд жели повратак на победничке стазе

FOTO: Tanjug/AP

Brentford je pre ovog kola na 11. mestu, sa šesnaest osvojenih bodova i ukupnom gol razlikom 19:18. Domaći tim je izašao iz niza teških utakmica, od kojih je u prvoj napravio uspeh, savladavši u gostima Čelsi sa 0:2, a u narednom kolu je pobedio Vest Hem sa 3:2 u utakmici punoj preokreta.

Ipak, poraženi su u naredna dva meča, prvo od Liverpula na gostovanju sa 3:0, a u prethodnom kolu od Arsenala sa 1:0. Duel sa Lutonom je idealna prilika da se prekine niz od dva poraza jer "šeširdžije" su po svemu do sada prikazanom jedna od najslabijih ekipa u Ligi.

Odavno se nije desilo da sve tri novajlije u Premijer ligi odmah naredne sezone napuste elitno društvo i vrate se u Čempionšip, ali ove godine bi to vrlo lako moglo da se desi. Čini se da samo Everton može da se umeša u to društvo i to zbog činjenice da su "karamelama" oduzeti bodovi. Inače bi već jednom nogom i Luton i Šefild junajted i Barnli bili u nižem razredu.

Luton je prošle nedelje malo pobegao ovom društvu, kada je na svom terenu sa 2.1 savladao Kristal palas. Bila je to tek druga pobeda "Šeširdžija" u Premijer ligi, pre toga su pobedili samo Everton još krajem septembra.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE PRVU SEZONU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠPANAC BESAN NA RAFU! Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali...