PSŽ POVEĆAVA DISTANCU ZA NAJBLIŽIM PRATIOCIMA: Mbape i družina vezali šest ligaških pobeda

V.M.

03. 12. 2023. u 10:21

U prvoj utakmici nedeljnog programa Lige 1, probuđeni Avr će dočekati lidera iz prestonice (13:00).

ПСЖ ПОВЕЋАВА ДИСТАНЦУ ЗА НАЈБЛИЖИМ ПРАТИОЦИМА: Мбапе и дружина везали шест лигашких победа

Foto Profimedia

PSŽ se u prošlom kolu trijumfom nad Monakom (5:2) konačno popeo na prvo mesto tabele Lige 1, a nakon jurečašnjeg poraza drugoplasirane Nice sada ima priliku da se dodatno učvrsti na tronu.

To ne bi trebao biti preveliki problem za Parižane koji su pronašli ritam u domaćem prvenstvu i nalaze se u seriji od šest vezanih trijumfa u Ligi 1, a vredi istaći da za vreme tog niza nisu postigli manje od tri pogotka na utakmici.

Dosta slabije im ide u Ligi šampiona gde su preko nedelje jedva izvukli bod protiv Njukasla pred svojim navijačima. ''Svrake'' su vodile tokom većeg dela meča, ali Mbape je sa bele tačke u poslednjim trenucima održao svoju ekipu na drugom mestu grupe smrti.

Dobra stvar je da kontrolišu svoju sudbinu i ukoliko slave na ''Vestfalenu'' u poslednjem kolu plasiraće se u narednu fazu, dok bi u slučaju remija ili poraza zavisili od ishoda meča Njukasla i Milana od kojih ima dva osvojena boda više.

Sa druge strane, Avr je ušao u elitu ove sezone i jedno je od najprijatnijih iznenađenja. Zauzima veoma visoko deveto mesto, a najveći razlog za to je veliki broj remija koji je odigrao ove sezone.

Čak sedam puta je delio bodove i pokazao je da ume da bude veoma tvrd orah što smo i videli na poslednja dva meča sa Nantom i Monakon (oba meča završena sa 0:0).

PSŽ će biti bez Vorena Zaira Emerija, Kimpembea, Nuna Mendeša i Markinjosa, ali i pored toga mislimo da će ostvariti rutinski trijumf.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića