"ŽUTOJ PODMORNICI" POTREBNA POBEDA: Domaćin igra bolje u Evropi nego u nacionalnom šampionatu

O. M.

14. 12. 2023. u 12:40

REN dočekuje Viljareal u utakmici koja će odlučiti pobednika grupe F Lige Evrope. Meč se igra od 21 čas na stadionu "Roažon park".

ЖУТОЈ ПОДМОРНИЦИ ПОТРЕБНА ПОБЕДА: Домаћин игра боље у Европи него у националном шампионату

Foto AP

Francuzi imaju dva boda prednosti i dovoljan im je bod. U prvom susretu ovih rivala u drugom kolu, pobedio je Viljareal, minimalnim rezultatom.

Za razliku od Lige Evrope, u francuskoj Ligi 1 Renu ne ide baš najbolje, iako je i na tom frontu lepo otvorio sezonu. Ali, sada su u seriji od osam utakmica iz kojihh su sakupili samo četiri boda, što ih je koštalo pada na 13. mesto sa samo tri boda više od zone ispadanja.

Sa šest bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Panatinaikos, Viljareal već garantuje da će i na proleće igrati Ligu Evrope, ali moraju da pobede večeras da bi se plasirali direktno u osminu finala. U suprotnom ih čeka baraž sa nekom od trećeplasiranih ekipa iz Lige šampiona.

"Žuta podmornica" je tokom vikenda poražena sa 3:0 od Real Sosijedada. To ih stavlja na istu poziciju u La ligi, na 13. mesto, koju u Ligi 1 drže njihovi današnji domaćini.

Viljareal ipak, za razlku od večerašnjeg rivala, poseduje evropski pedigre. Pobednici Lige Evrope 2021.godine izgubili su samo jedan od poslednjih devet gostujućih mečeva u ovom takmičenju. 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,70)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)