ZVEZDA JE KONAČNO ZAUZELA PRVO MESTO I NE PLANIRA DA GA ISPUSTI: Trijumf u Subotici se ne sme dovoditi u pitanje

V.M.

16. 12. 2023. u 11:00

JEDAN od derbija 19. kola Superlige Srbije gde će Spartak iz Subotice dočekati branioca titule (16:00).

ЗВЕЗДА ЈЕ КОНАЧНО ЗАУЗЕЛА ПРВО МЕСТО И НЕ ПЛАНИРА ДА ГА ИСПУСТИ: Тријумф у Суботици се не сме доводити у питање

FOTO: M. Vukadinović

Iako nastupima na terenu ne oduševljava, Crvena zvezda pobeđuje. Ono što je još bitnije po nju je to da je Partizan počeo da ispušta bodove, iskoristila je njegova dva poraza, preuzela prvo mesto i ima priliku da sa njega dočeka večiti derbi koji je na programu 20. decembra.

Srpski šampion se preko nedelje oprostio od evrospkih takmičenja ove sezone, očekivanja su bila velika ali Zvezda je osvojila samo jedan bod u Ligi šampiona, ali sada barem može da se fokusira na borbu za titulu.

Na svom poslednjem meču ugostila je Mančester siti koji je igrao u manje-više rezervnom sastavu ali i igrači sa klupe šampiona Evrope poseduju strahovit kvalitet što smo i videli na terenu.

Četa Baraka Bahara se dobro nosila sa Sitijem, ipak slaba realizacija ju je koštala i na kraju su ''građani'' slavili sa 3:2.

Ono što je sigurno je to da Zvezdi danas neće biti lako, jer je Spartak preporođena ekipa od kad ju je preuzeo nekadašnji trener ''crveno-belih'', Nenad Lalatović.

Harizmatični stručnjak je ''prodrmao'' Subotičane koji su od njegovog dolaska upisali dve pobede uz prošlonedeljni poraz od Železničara iz Pančeva.

''Golubovi'' su trenutno deveti na tabeli sa 22 osvojena boda i nalaze se nadomak mesta koja vode u plej-of.

Tradicija je svakako na strani Zvezde koja je 15 puta zaredom pobeđivala današnjeg rivala, a mi verujemo da će to uraditi i 16. put.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)