''LAKA KONJICA'' PROTUTNJAVA KROZ PRESTONICU: Ekipa bivših fudbalera Zvezde i Partizana ne sme da ispusti bodove na ovom gostovanju

V.M.

18. 12. 2023. u 10:20

UTAKMICU koja spušta zavesu na 15. kolo kiparskog prvenstva odigraće Doksa i Aris Limasol. Meč se igra u Nikoziji na ''Makario stadionu'' sa početkom u 18.00.

ЛАКА КОЊИЦА ПРОТУТЊАВА КРОЗ ПРЕСТОНИЦУ: Екипа бивших фудбалера Звезде и Партизана не сме да испусти бодове на овом гостовању

Foto Profimedia

Branilac titule ne igra baš na visokom nivou ove sezone i potvrdu toga videli smo u prošlom kolu kada je poražen od AEK-a iz Larnake (1:2).

Veliki razlog za to su nastupi u Ligi Evrope, jer Aris ne poseduje ekipu koja može da igra na dva fronta. Preko nedelje je završio svoje učešće u drugom najjačem evropskom takmičenju porazom od Sparte iz Praga i sada će u potpunosti moći da se fokusira na domaće prvenstvo.

Dobra vest za njega je što ni ostatak kiparskog prvenstva ne igra na znatno visokom nivou sem vodećeg APOEL-a kojem ''laka konjica'' može da zauzme drugo mesto i približi se na tri boda lideru ukoliko danas savlada fenjeraša Doksu.

U redovima domaćina nalaze se dva naša fudbalera, doskorašnji igrači Zvezde i Partizana, Veljko Nikolić, odnosno Slobodan Urošević.

Oni nisu standardni šrafovi u sistemu Alekseja Šilipevskog, ali često dobijaju šansu i postigli su po jedan gol u prvenstvu do sada.

Sa druge strane, Doksa igra katastrofalno od samog starta kampanje. 

Dovoljno je reći da je osvojila samo jedan bod do sada uz gol-razliku 5:36.

Verujemo da je dvojka uz golove fiks dana.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu orlova pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu "orlova" pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije je u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje u petak počinje u Nemačkoj, pobedila Švedsku u gostima. Konačan rezultat, 0:3, uopšte ne otkriva kakav je to, zapravo, bio meč. A bio je prilično nestvaran. Uostalom, najbolji igrač srpske goleade - bio je srpski goman, Predrag Rajković.

08. 06. 2024. u 19:55 >> 19:55

Komentari (0)

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!