"TREŠNJICE" NASTAVLJAJU SERIJU: Fulam se muči u gostima

O. M.

26. 12. 2023. u 11:40

BORNMUT dočekuje Fulam u 19. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra na "Vitaliti stadionu" od 16 časova.

ТРЕШЊИЦЕ НАСТАВЉАЈУ СЕРИЈУ: Фулам се мучи у гостима

Foto: EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool

"Trešnjice" su u fantastičnoj formi, bez poraza na šest poslednjih utakmica. Nisu izgubili otkada ih je početkom novembra Mančester siti deklasirao sa 6:1. U tom periodu ispustili su samo dva boda, odigravši nerešeno sa Aston vilom gde su gol primili u 90. minutu.

Imaju 22 boda iz 17 utakmica i tek treba da se odigra prekinuti meč sa Lutonom. Postigli su najmanje jedan gol u devet uzastopnih utakmica, a dva ili više golova u poslednjih šest.

Na svom terenu, Bornmut je neporažen u tri utakmice, ima dve pobede i jedan remi.

Fulam nije u sjajnoj formi u ligi. Pretrpeli su dva uzastopna poraza, od Njukasla i Barnlija i nisu uspeli da postignu gol u tim utakmicama. Posle dve vezane pobede sa po 5:0, vratili su se porazima.

Fulam je tim koji se naročito muči u gostima. Dobili su samo jednu utakmicu i to početkom avgusta protiv Evertona. Skoro pet meseci su bez pobede na strani.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,15)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?