TRADICIJA KAŽE DA ĆE MREŽE TRESTI U PRESTONICI: Hibsi traže izlaz iz krize

V.M.

02. 01. 2024. u 11:45

U okviru 22. kola škotskog Premijeršipa, Hibernijan će na ''Ister roudu'' ugostiti Madervel (16:00).

ТРАДИЦИЈА КАЖЕ ДА ЋЕ МРЕЖЕ ТРЕСТИ У ПРЕСТОНИЦИ: Хибси траже излаз из кризе

Profimedia

Domaćin je poražen na poslednja dva meča od Sent Džonstona i Hartsa, a da stvar bude još gora po njih nisu uspeli da postignu nijedan gol na tim susretima, tako da se nalaze u mini krizi.

Hibernijan je generalno imao promenljiv prvi deo sezone, nikako nije uspeo da uhvati konstantnost u igri i najbolje o tome govori da je ostvario šest pobeda uz isto toliko remija i sedam poraza.

Ono što je bitno za Hibse je da se nalaze na šestom mestu koje vodi u plej-of i danas imaju lepu priliku da pred svojim navijačima pobedom započnu 2024. godinu i izađu iz krize.

Sa druge strane, Madervel je nakon katastrofalne serije od 15 mečeva bez trijumfa konačno upisao pobedu proteklog vikenda kada je savladao Livingston sa 3:1.

Zanimljivo je da se i pored tih veoma loših nastupa nalazi na osmom mestu zbog čak sedam odigranih remija i zaostaje samo pet bodova za mestom koje vodi u plej-of, tačnije današnjim rivalom.

Kada igraju ovi timovi goleade su redovna pojava, na četiri od poslednjih pet međusobnih duela pala su tri ili više pogotka, a kada je to bio slučaj uz 3+ je dolazila igra gol-gol.

U drugom kolu je bilo 2:1 za Madervel, a mi verujemo da će se i danas tresti mreže u prestonici.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)