JUŽNA KOREJA ČEKA NA TITULU 64 GODINE: Vreme je da Son i družina prekinu post!

V.M.

15. 01. 2024. u 09:15

U prvoj utakmici današnjeg programa Azijskog kupa sastaće se Južna Koreja i Bahrein (12:30).

ЈУЖНА КОРЕЈА ЧЕКА НА ТИТУЛУ 64 ГОДИНЕ: Време је да Сон и дружина прекину пост!

FOTO: AP/Tanjug

Južna Koreja ja aspolutni favorit za osvajanje titule na ovom takmičenju koju čekaju pune 64 godine. Savez je postavio Jirgen Klinsmana na klupu, a nemački stručnjak je okupio najjači mogući sastav.

Ekipu svakako predvodi kapiten Totenhema Son, tu su još i mnogi kvalitetni fudbaleri poput Kim Min Džeja, Hvang Hi Čana, Kang In Lija, a ne treba ni zaboraviti vezistu Crvene zvezde, Hvang In Buma.

''Azijski tigrovi'' u dobrom raspoloženju dolaze na turnir, vezali su šest pobeda u svim takmičenjima, a u generalnoj probi pred samo takmičenje savladali su Irak sa 1:0.

Danas će za rivala imati Bahrein koji po inidividualnom kvalitetu ne može da se poredi sa Južnom  Korejom i selektor Huan Antonio Pizi će se verovatno opredeliti za veoma defanzivnu igru.

Pored ovih ekipa u grupi ''E'' su još Malezija i Jordan i u duelima sa njima će ''crveni'' tražiti bodove koji bi mogli da ih odvedu u nokaut fazu.

Južna Koreja i Bahrein su se sastali u osmini finala poslednjeg Azijskog kupa i tada su ''azijski tigrovi'' slavili posle produžetaka sa 2:1, a mi očekujemo da danas budu dosta ubedljiviji.

NAŠ TIP: 1&|1+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)