"POMPEJI" IMAJU PRILIKU DA POBEGNU BOLTONU: Oksford je efikasniji od lidera, ali odbrana "žutih" je katastrofalna

O. M.

30. 01. 2024. u 12:35

PORTSMUT gostuje Oksford junajtedu u zaostalom meču 18. kola engleske Lige jedan.

ПОМПЕЈИ ИМАЈУ ПРИЛИКУ ДА ПОБЕГНУ БОЛТОНУ: Оксфорд је ефикаснији од лидера, али одбрана жутих је катастрофална

Foto: Profimedia

"Pompeji" imaju priliku da drugoplasiranom Boltonu pobegnu na plus četiri, ali treba imati u vidu da već sada imaju dve utakmice više od "trotersa".

Oksford junajted je trenutno sedmi u ligi sa 49 bodova i ima šanse da se nađe u plej-ofu iako forma u poslednje vreme nije na zadovoljavajućem nivou.

Ovo će im biti treća utakmica za nedelju dana, a prethodne dve su izgubili. U svom poslednjem takmičarskom meču izgubili su od Bristol Roversa sa 3:1, a tri dana pre toga kod kuće su minimalnim rezultatom poraženi od Barnslija. Pre toga su savladali Karlajl i tom pobedom pokazali karakter jer je ona došla nakon dva teška poraza u kupovima - 0:2 od Vimbldona u Liga trofeju i 2:6 od Koventrija u FA kupu.

U poslednjih pet mečeva između Oksford junajteda i Portsmuta "pompeji" su pobedili dva puta, Oksford jednom, a dve su završene bez pobednika. Poslednji meč između ovih timova odigrao se u aprilu 2023. i završen je nerešenim rezultatom 1:1.

Zanimljivo je da je Oksford efikasniji od Portsmuta. Postigli su dva gola više, ali zato je velika razlika u odbranama. Portsmutova je najčvršća u Ligi i primili su devet golova manje od današnjeg rivala.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,25)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)