NAPOLI TONE SVE DUBLJE: Šampion mora da pobedi na Sardiniji da bi ostao u trci za ebro-kupove

O. M.

25. 02. 2024. u 12:10

NAPOLI gostuje Kaljariju u 26. kolu italijanske Serije A. Utakmica se igra na Sardiniji od 15 časova.

НАПОЛИ ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ: Шампион мора да победи на Сардинији да би остао у трци за ебро-купове

FOTO: Profimedia

Šampion Italije ušao je u ovo kolo kao deveti na tabeli. Napolitanci su loše odradili poslednjih šest utakmica ostvarivši samo jednu pobedu i to protiv Verone. Iz gubili su kod kuće od Intrera i u gostima od Milana, a odigrali nerešeno sa Lacijom u Rimu i Đenovom u Napulju.

Ti rezultati naterali su upravu da smeni Valtera Macarija i na njegovo mesto dovedu selektora Slovačke Frančeska Kalconu koji će u narednom periosu obavljati duplu funkciju u klub ui u reprezentaciji. Vatreno krštenje imao je protiv Barselone u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a kako je Napoli odigrao samo 1:1 na stadionu "Dijego Armando Maradona" može se očekivati da će to biti i kraj evropskih avantura ekipe u ovoj sezoni.

U mđuvremenu, mogu da se posvete domaćem prvenstvu jer revanš je tek za dve nedelje. Bio bi zaista presedan da ekipa koja je prošle godine superiorno osvojila naslov prvaka, ove godine ne izbori mesto ni u Ligi konferencija, a to je upravo opasnost koja se nadvila nad Napuljem, crnja od oblaka dima iz Vezuva ako biste pitali navijače. žNestvarno zaista deluje podatak da Napoli ima čak 29 bodova manje nego što je imao u ovoj fazi prvenstva prošle sezone.

S druge strane, Kaljari je pretposlednji na tabeli sa 20 bodova, ali ima priliku da se popne izvan opasne zone, za šzta mu je naravnp potrebno iznenađenje danas i prva pobeda nad Napolijem od 2019. godine.

Propustili su priliku da već posle prošlog kola dođu u zonu spasa ali su odigrali samo 1:1 sa Udinezeom. Dobra strana tog remija je što su prekinuli niz od četiri poraza koji ih je i ubacio u "crveno".

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)