INTER JE POSTIGAO 16 GOLOVA NA POSLEDNJE ČETIRI LIGAŠKE UTAKMICE'': ''Grifonima'' se ne piše dobro na ''Đuzepe Meaci''

V.M.

04. 03. 2024. u 07:35

POSLEDNjU utakmicu 27. kola Serije A odigraće Inter i Đenova koji se večeras od 20.45 sastaju na ''Đuzepe Meaci''.

ИНТЕР ЈЕ ПОСТИГАО 16 ГОЛОВА НА ПОСЛЕДЊЕ ЧЕТИРИ ЛИГАШКЕ УТАКМИЦЕ: Грифонима се не пише добро на Ђузепе Меаци

Foto Profimedia

Inter je nastavio sa dominacijom u italijanskom prvenstvu sredinom prošle nedelje kada je pred svojim navijačima rutinski savladao jednu od boljih ekipa u ligi, Atalantu sa 4:0.

To je neroazurima bila 11. uzastopna pobeda u svim takmičenjima, a ono što je posebno impresivno je što su na minula četiri ligaška duela postizali tačno po četiri gola, redom protiv Rome, Salernitane, Lećea i pomenute ''boginje provincije''.

Izabranici Simonea Inzagija su definitivno najbolja ekipa u Seriji A i ovo kolo su dočekali na prvom mestu sa čak 12 poena prednosti u odnosu na Juventus, tako da se može reći da sigurno koračaju ka jubilarnoj 20. tituli prvaka u bogatoj istoriji kluba.

Ako domaćinima treba dodatna motivacija pred večerašnji susret, mogu je naći u tome da je Đenova jedan od retkih klubova koji nisu savladali ove sezone jer su u prvom delu kampanje podelili plen na ''Marasiju'' (1:1).

Što se tiče gosta, on igra iznad očekivanja i povratnička sezone u eliti mu dosta dobro ide. Trenutno je 13. na tabeli sa 33 osvojena boda, čak deset više od Kaljarija koji je prvi tim ispod crte što dovoljno govori o tome koliko dobar posao na klupi radi bivši italijanski reprezentativac Alberto Đilardino.

Njegovi izabranici su se pretplatili na remije u poslednje vreme i na osam odigranih utakmica u 2024. godini su četiri puta igrali nerešeno, uz tri pobede i samo jedan poraz.

Ono šta su posebno popravili tokom sezone su nastupi na gostima, početkom kampanje su uglavnom doživljavali poraze na strani, dok su u novoj godini jedan od najneugodnijih gostujućih timova u Seriji jer su neporaženi na poslednjih pet utakmica van svog ''Marasija'' (dve pobede, tri remija).

Izostanci će više mučiti domaćina nego gosta, jer Inzagi ne može da računa na Čalhanoglua, Bastonija i Kvadrada, dok će sa druge strane meč jedino propustiti Maturo.

Đenova se tradicionalno ne provodi dobro na ''Đuzepe Meaci'' koju je devet puta zaredom napuštala pognute glave, a mi verujemo da će se Barela i družina pobrinuti da to učine i deseti put.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)