NJUKASL ŽELI U EVROPU: Na ''Sent DŽejmsis park'' dolaze ''karamele'' kojima su preko potrebni bodovi u borbi za opstanak

V.M.

02. 04. 2024. u 10:55

U okviru 31. kola engleske Premijer lige fudbali Njukasla će ugostiti Everton (20.30).

ЊУКАСЛ ЖЕЛИ У ЕВРОПУ: На Сент Џејмсис парк долазе карамеле којима су преко потребни бодови у борби за опстанак

Foto: Profimedia

Sezona domaćina je obeležena velikim brojem povreda ključnih igrača. Konstantno je nekolicina prvotimaca van stroja i zbog toga pate rezultati ekipe.

Njukasl dočekuju ovo kolo na osmoj poziciji, ali i dalje ima priliku da se bori za plasman u Evropu i u završnici prvenstva će morati da igra na visokom nivou ako želi to da učini.

Dobra stvar za njih je što će dosta utakmica igrati kod kuće, a uz to od težih protivnika će imati Totenhem i Mančester, tako da imaju solidnu šansu da osvoje veliki broj bodova.

Proteklog vikenda u jednoj od najzanimljivijih utakmica kola savladali su Vest hem nakon velikog preokreta. Gubili su sa 1:3 na poluvremenu, ali uspeli su da se povrate u samoj završnici meča i između 77. i 90. minuta su postigli tri gola i tako napravili veliki preokret.

Sa druge strane, Everton se nalazi u ogromnom padu forme. Poslednji premijerligaški trijumf ostvario je još sredinom decembra kada je bio bolji od Barnlija, a nakon toga je vezao neverovatnih 12 utakmica bez trijumfa. U tom periodu osvojio je samo pet bodova, pa i ne čudi što se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak.

Dobra stvar za ''karamele'' je to što je Notingemu savez oduzeo četiri boda zbog kršenja finansijskog fer-pleja, pa sada beže tri poena njima i Lutonu koji se nalaze na 17. i 18. mestu tabele Premijer lige.

U prvom delu sezone Everton je savladao Njukasl sa 3:0, a i danas možemo očekivati novu goleadu jer utakmice ''svraki'' broje ogroman broj golova u poslednje vreme.

Oprezno bismo uz golove predložili duplu šansu na domaćina koji jeste favorit danas, ali izostanak velikog broja igrača im je znatno skratio rotaciju, a ovo će im biti drugi meč u poslednja četiri dana.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ OTKRIO KOJE ZEMLJE SU GA LIČNO RAZOČARALE: Sedam država zabilo nož u leđa Srbiji