GALATA IMA SVE U SVOJIM RUKAMA: Turski velikan je nadomak odbrane titule!

V.M.

26. 04. 2024. u 09:45

TRIDEDESET i četvrto kolo turske Superlige otvoriće Adana i Galatasaraj koji se sastaju na ''Jeni Adana stadionu'' od 19 časova.

ГАЛАТА ИМА СВЕ У СВОЈИМ РУКАМА: Турски великан је надомак одбране титуле!

FOTO: Tanjug/AP

Nakon remija Fenerbahčea i Sivaspora početkom nedelje, Galata je pobegla najvećem rivalu u bici za titulu na četiri boda prednost pet kola pre kraja i veoma je blizu toga da odbrani titulu.

Do kraja je ostao da se odigra još jedan ''interkontinentalni derbi'', ali ako slave na preostalim utakmicama, pored njega zasigurno će osvojiti titulu.

Galatasaraj je letos okupio ''drim-tim'' sa igračima poput Ikardija, Zahe, Zijeha, Toreire... i pored dobrih igara u prvenstvu okitili su se trofejom u Superkupu, tako da su nadomak ''duple krune''.

Današnji obračun dočekuju u seriji od sedam vezanih pobeda u svim takmičenjima, a dodatno samopouzdanje im daje činjenica da su savladali Adanu sa 3:1 u prvom delu sezone.

Što se tiče domaćina, on se u poslednje vreme pretplatio na remije, odigrao ih je tri na proteklih pet utakmica, a uz njih je upisao pobedu i poraz.

Adana je trenutno 11. na tabeli i nema takmičarske motive u završnici prvenstva, jer su predaleko od zone ispadanja, kao i od mesta koja garantuju igranje u Evropi iduće sezone.

Galata je postigla deset golova na poslednje tri utakmica, napadački je veoma raspoložena i verujemo da će to pokazati na ''Jeni Adana stadionu''.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori