"CRNI ORLOVI" KUPOM "VADE" SEZONU: Ankaragudžu je prošle sezone eliminisao Bešiktaš, može li da se ponovi čudo?

O. M.

07. 05. 2024. u 11:36

BEŠIKTAŠ će pokušati da se plasira u finale turskog Kupa, prvi put od sezone 2020/21, kada su "crni orlovi" osvojili duplu krunu.

ЦРНИ ОРЛОВИ КУПОМ ВАДЕ СЕЗОНУ: Анкарагуџу је прошле сезоне елиминисао Бешикташ, може ли да се понови чудо?

Foto: Profimedia

Protivnik im je Ankaragudžu, a rezultat prve utakmice ide im naruku. Pre dve nedelje na "Ejraman" stadionu odigrali su meč bez golova.

Bešiktaš je posle te utakmice izgubio derbi od Fenerbahčea kojim je značajno umanjio svoje šanse da se preko Superlige domogne plasmana u neko od evropskih takmičenja, ali te šanse još postoje, jer zaostaju samo četiri boda za trećeplasiranim Trabzonom, odnosno tri za četvrtoplasiranim Bašakšehirom, tri kola pre kraja.

Trabzon je mogući protivnik u finalu, pošto "oluja sa Crnog mora" sutra u drugom polufinalu brani 3:2 iz prve utakmice protiv Karagumruka.

Ankaragudžu je u dosta težoj poziciji u Superligi pošto ima samo četiri boda više od Gazijantepa koji je prvi ispod crte. Ipak, forma ovog tima obećava da će izboriti opstanak, jer su na poslednjih 12 utakmica u svim takmičenjima izgubili samo jednu. 

Ali upravo taj poraz brine pred današnji susret jer njega im je naneo Bešiktaš i to baš na ovom stadionu pre mesec i po dana.

Ankaragudžu je i prošle godine ispao u polufinalu Kupa, ali je na putu do te faze takmičenja uspeo da eliminiše Bešiktaš, u osmini finala posle penala.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)