KROULI NA MALA VRATA DO PLEJ-OFA: Donsi pred kraj izvisili za direktnu promociju

O. M.

07. 05. 2024. u 12:27

MK Donsi goatuju Krouliju u prvoj utakmici polufinala baraža za popunu engleske Lige jedan.

КРОУЛИ НА МАЛА ВРАТА ДО ПЛЕЈ-ОФА: Донси пред крај извисили за директну промоцију

FOTO: Tanjug/AP/Ian Walton

Gosti su regularni deo sezone završili na četvrtom mestu. Do pred sam kraj su vodili borbu sa Mensfildom za treće mesto, koje vodi direktno u Ligu jedan, ali su u 44. kolu porazom kod kuće od direktnog rivala morali da mu prepuste tu poziciju.

Protivnik u prvoj rundi baraža biće im Krouli koji je tek u poslednjem kolu ligaškog dela sezone obezbedio baraž. Savladali su Grimzbi dok je Barou odigrao samo 1:1 protiv Mensfilda i tako ostao bez baraža iako je veći deo sezone bio u prvih sedam, a dobsar deo iste čak i lider na tabeli.

Krouli je u utakmici protiv Grimzbija prevazišao rezultatsku krizu koja je drmla ovu ekipu poslednjih mesec dana, tačnije od poraza 1:4 protiv Reksama.

Donsi su pretrpeli samo dva poraza u poslednjih sedam kola, ali oba vrlo ubedljiva, 1:4 od Mensfilda i 0:5 od Stokporta. Ali to je stil igre koju neguje ekipa iz Milton Kinsa, otvoren fudbal bez mnogo taktike i izmišljanja tople vode - tipično za engleski niželigaški nivo. Prosek od 4,8 golova po utakmici u poslednjih deset govori dovoljno na tu temu.

U regularnom delu sezone obe ekipe su pobedile kao domaćini, s tim što je Dons uspeo dapostigne gol na gostovanju Krouliju, bilo je 2:1, a u Milton Kinsu 2:0 za njih.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom