"MANDARINE" SAZRELE U OVOJ GODINI: Ekipa naših Vuka Rašovića i Vladimira Stojkovića po učinku u 2024. odmah iza Hilala i Nasra

O. M.

09. 05. 2024. u 10:19

AL FEJHA igra protiv Al Fateha u Pro ligi Saudijske Arabije 9. maja. Utakmica počinje u 17 časova u El Madžmi.

МАНДАРИНЕ САЗРЕЛЕ У ОВОЈ ГОДИНИ: Екипа наших Вука Рашовића и Владимира Стојковића по учинку у 2024. одмах иза Хилала и Насра

FOTO: Profimedia

Fejha je pre pet meseci pobedili sa 1:0 u utakmici prvog dela Pro lige. To je bila njihova treća uzastopna pobeda u međusobnim susretima i peta utakmica bez poraza od Fateha.

Izabranici našeg stručnjaka Vuka Rašovića su deveti na tabeli sa 41 bodom, ali njihova forma od početka kalendarske 2024. godine daje im dobar osnov da se nadaju boljem plasmanu na kraj usezone. Fejha je od početka ove godine treći klub po učinku u ligi, odmah iza Ronaldpovog Nasra i neprikosnovenog lidera Hilala čije boje brane srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Velike zasluge za dobru formu Fejhe pored Rašovića idu i na ekadašnjeg golmana reprezentacije Srbije Vladimira Stojkovića.

Suprotno od Fejhe, Fateh je bolje igrao na startu sezone. U ovaj meč ulazi nakon što je odigrao nerešeno protiv Rijada. Primaju golove već 10 uzastopnih mečeva u gostima što stvara dodatni psihološki pritisak na tim.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)