FROZINONE I DALJE IMA "NULU" U OVOJ KATEGORIJI: Samo pobeda može gostima već danas da donese opstanak

O. M.

19. 05. 2024. u 11:54

FROZINONE gostuje Monci u pretposlednjem kolu italijanske Serije A.

ФРОЗИНОНЕ И ДАЉЕ ИМА НУЛУ У ОВОЈ КАТЕГОРИЈИ: Само победа може гостима већ данас да донесе опстанак

Profimedia

Gosti bi pobedom mogli da obezbede opstanak, pod uslovom da Empoli izgubi od Udinezea, koji ima za pta da se bori jer i "zebrama" pobeda donosi isto.

Monca u poslednje vreme igra ispod svojih mogućnosti ali to možda i nije neočekivano jer je ekipa obezbedila opstanak, a u borbu za evro-kupove ne može. Ipak, postoji finansijski podstrek, jer svaka pozicija na konačnoj tabeli Serije A donosi određenu novčanu kotizaciju. To igrače Monce izgleda ne motiviše dovoljno i eto prilike za Forzinone da pokuša da se izvuče iz kandži nemani zvane Serija B.

Da bi to i ostvarili već danas, igrači Frozinonea trebalo bi da urade nešto što bnisu uspeli nijednom ove sezone - da pobede u gostima.

Za razliku od Monce koja je u seriji očajnih rezučtata, Frozinone je tek u prošlom kou prekinuo niz dobrih rezultata. Bili su u seriji od šest utakmica bez poraza, ali je prošle nedelje usledilo otrežnjenje  vidu "petarde" koju im je u lice bacio novi šampion Inter.

Menadžer Euzebio di Frančesko je rekao posle te utakmice da njegovi igrači moraju da pokažu više inteligencije na terenu.

Šansu da ostvare prvu pobedu u gostima treba da traže u prvih 15 minuta utakmice, jer je Monca primila čak 11 golova u tom periodu, po čemu je samo Salernitana gora od njih sa svojih 14.

NAŠ TIP: X (kvota 3,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!