LAJOVIĆ BI DA VRATI FORMU KOJA GA JE KRASILA POČETKOM GODINE: Kinez pruža fantastične partije ove sezone

Novosti online

01. 08. 2023. u 10:24 >> 10:24

U prvom kolu turnira u Kicbilu, Dušan Lajović će igrati sa Žižen Žangom.

ЛАЈОВИЋ БИ ДА ВРАТИ ФОРМУ КОЈА ГА ЈЕ КРАСИЛА ПОЧЕТКОМ ГОДИНЕ: Кинез пружа фантастичне партије ове сезоне

Foto: EPA-EFE/CHEMA MOYA

Dušan Lajović je ranije ove godine na šljaci prikazivao fenomenalan tenis osvojivši turnir u Banjoj Luci, ali je njegov nivo poslednjih meseci značajno opao, pre svega zbog problema sa kondicijom. Suočio se sa teškim periodom, izgubio je sedam od svojih poslednjih osam mečeva, a čak je jednom bio primoran da se povuče sa Rolan Garosa gde je upravo igrao sa Žangom.

Bivši vicešampion Monte Karlo mastersa je tokom godina konstantno beležio dobre rezultate u Kicbilu, a nastojaće da iskoristi svoje iskustvo na ovom turniru da povrati svoju formu. U poslednjih sedam nastupa u glavnom žrebu na ovom turniru, stigao je najmanje pet puta do četvrtfinala i jednom do polufinala.

Manje od tri meseca nakon što je ušao u istoriju postavši prvi Kinez koji je ikada nastupio u četvrtfinalu nekog mastersa (Madrid), Žang je ostvario još jedan odličan rezultat doguravši do polufinala Hambruga prošle nedelje. Njegov izuzetan niz uključivao je poraz dvojice Nemaca, Danijela Altmajera i Janika Hanfmana, kao i jednog bivšeg nemačkog igrača Jana Hoinskog, ali preko Lasla Đerea nije mogao.

U ovo vreme prošle godine, 26-godišnjak je bio u nizu od tri uzastopna finala na čelendžer turnirima. Međutim, od tada je postigao impresivan napredak, sigurno je zakoračio u top 100 i na granici je da uđe u top 50 jer trenutno zauzima 53. poziciju. Beleži odlične rezultate na šljaci ove sezone, iako tvrdi da je to njegova najslabija podloga.

Verujemo da ćemo gledati jedan ujednačen meč i očekujemo da granica poena bude prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +21,5 (1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

KAKAV ODGOVOR! Pitali su Ruse da li će navijati za Srbiju na EURO 2024, evo šta su rekli