CRVENO-BELI NA NAJLAKŠEM MOGUĆEM GOSTOVANJU: Teo je trenirao sa ekipom i to raduje navijače!

M.M.

09. 01. 2024. u 15:33 >> 15:33

CRVENA zvezda će u 20. kolu Evrolige gostovati Asvelu.

ЦРВЕНО-БЕЛИ НА НАЈЛАКШЕМ МОГУЋЕМ ГОСТОВАЊУ: Тео је тренирао са екипом и то радује навијаче!

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su ostvarili dve pobede u najelitnijem evropskom takmičenju, ali težak raspored je imao svoju cenu. Nakon trijumfa nad Fenerbahčeom i Partizanom, izabranici Janisa Sferopulosa su poraženi od Cedevita Olimpije u okviru ABA lige.

Aktuelni vicešampion ABA lige je bio bez energije, a to je protivnik znao da iskoristi. Najefikasniji u poraženom taboru bili su Jago dos Santos i Nemanja Nedović sa po 24 poena, dok je Rokas Gedraitis dodao 17.

Navijače više od poraza brine povreda Miloša Teodosića koji je morao da napusti parket, međutim, dobra vest je da je srpski internacionalac juče trenirao sa ekipom. Svi igrači su otputovali sa ekipom, a jedino je poznato da neće nastupiti Nikola Topić koga očekuje pauza od oko mesec dana.

Crvena zvezda je u dosadašnjem delu takmičenja upisala 8 pobeda i 11 poraza i trenutno se nalazi na deobi 12. mesta zajedno sa Milanom i Baskonijom. Danas će na drugoj strani parketa stajati ekipa koja će u nastavku Evrolige igrati "košarku bez briga", a kao takav protivnik sigurno će mnogima i zadavati muke.

Nakon odlaska Ti-Džej Parkera klub je morao da napusti i italijanski stručnjak Đanmarko Poceko. Ekipu će do kraja sezone najverovatnije predvoditi doskorašnji zamenik Pjerik Pupe. Asvel je u dosadašnjem delu takmičenja upisao samo 3 pobede i 16 poraza i nalazi se na deobi poslednjeg mesta zajedno sa Albom.

Prvi strelac tima je Luvavu Kabaro koji u proseku postiže 15,2 poena, iza njega su Žofri Lovernj i Nando de Kolo sa 12,6, odnosno 12,2. Prvi skakač je Jusufa Fal sa 5,8 uhvaćenih lopti po utakmici, dok je za razigravanje saigrača zadužen Paris Li koji ima 5,9 dodavanja.

Ovi rivali su se sastali u prvom kolu i tada je Zvezda rutinski rešila meč u svoju korist (94:73). Crveno-beli su tada sjajno šutirali iza linije 6,75 (17/34), a najefikasniji pojedinac bio je Šabaz Nejpir koji je ubacio 21 poen.

Ovo je jedno od onih gostovanja koje crveno-beli jednostavno moraju dobiti ukoliko žele da ostanu u trci za narednu fazu takmičenja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)