RAJAKOVIĆEVA ČETA JE U VELIKOM PROBLEMU: Trejdovi su u potpunosti poremetili Reptorse

V.M.

26. 01. 2024. u 13:00

U noći između petka i subote košarkaši Toronto reptorsa će ugostiti Los Anđeles kliperse (01.30).

РАЈАКОВИЋЕВА ЧЕТА ЈЕ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Трејдови су у потпуности пореметили Репторсе

Foto: AP

Uprava Toronta se odlučila da usred sezone rasformira tim i trejduje veoma bitne igrače. Prvo ih je napustio Ou Dži Anunobi koji je otišao u Njujork, a zatim je i Paskal Sijakam krenuo put Indijane.

Za njih su u trejdovima sa Niksima, odnosno Pejsersima, dobili par dobrih igrača koji nisu na nivou pomenute dvojica, kao i gomilu pikova sa kojima će u budućnosti pokušati da pronađu novog superstara na draftu.

Zbog svega toga pate rezultati, veliki broj igrača se menja u rotaciji, što zbog povreda, što zbog trejdova, i to dosta šteti ekipi.

Toronto je poražen čak osam puta na poslednjih deset mečeva i sa skorom 16-28 zauzima razočaravajuće 12. mesto na tabeli Istočne konferencije.

U Kanadu dolazi jedna od najboljih ekipa NBA lige, Los Anđeles klipersi koji igraju sve bolje kako sezona odmiče i ako ostanu zdravi, sigurno će biti među glavnim favoritima u plej-ofu.

Gosti imaju veliki broj zvezda u timu, poput Lenarda, Džordža i Hardena, a jedan od najboljih trenera u ligi Taj Lu je uspeo da svakome pronađe ulogu i izgledaju sjajno na terenu.

Klipersi su veoma nezgodna ekipa, jer mogu da igraju na više načina. Lu ima sjajne napadačke opcije na raspolaganju koje mogu da prevagnu u utakmici sa velikim brojem koševa, a takođe mogu igrati i veoma dobru odbranu i sa njom dobijati mečeve.

Ovi timovi su se sastali pre 15 dana i tada je ekipa iz Kalifronije slavila sa 126:120, a mi verujemo da će i večeras trijumfovati.

NAŠ TIP: hendikep 2 (4,5) (kvota 1,55)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!