DOMAĆIN JE U VELIKOM PROBLEMU: Može li vicešampion Evrope to da iskoristi?

V.M.

21. 02. 2024. u 13:32

U prvoj utakmici četvrtfinala odbojkaške Lige šampiona, Pjaćenca će ugostiti Jastšembski (20.30).

ДОМАЋИН ЈЕ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Може ли вицешампион Европе то да искористи?

Foto Profimedia

Domaćin se nalazi u velikom padu forme, što brine navijače jer predstoji najbitniji deo sezone. Proteklog vikenda šokantno su izgubili od Taranta (2:3) i to im je bio četvrti poraz na poslednjih pet utakmica.

Evidentno je da se Pjaćenca nalazi u krizi i Andrea Anastasi mora pod hitno da pronađe način da prodrma svoje igrače koji igraju daleko ispod očekivanja jer je ovaj tim formiran da napadne Ligu šampiona, kao i Superligu Italije.

Što se tiče Lige šampiona, Pjaćenca je tu pružala svoje najbolje partije, što i ne čudi s obzirom na to da je poznata po tome da njeni igrači često imaju problema sa motivacijom u ''slabijim'' utakmicama i vole da igraju ''velike'' mečeve.

Zauzela je prvo mesto u grupi ''C'' sa pet ostvarenih pobeda i impresivnom set-razlikom 16:5, ali nije imala sreće sa protivnikom jer će igrati protiv aktuelnog vicešampiona Evrope Jastšembskog.

Poljski predstavnik je samo ojačao tim u odnosu na prošlu sezone i ima najviše ambicije u ovom ključnom delu sezone. U domaćem prvenstvu je prvi na tabeli i oran je da odbrani naslov prvaka, dok će u Ligi šampiona pokušati da napravi korak više i konačno doda slavni trofej u vitrine.

Jastšembski je imao povoljnu grupu u Ligi šampiona kroz koju se rutinski prošetao sa pet pobeda i porazom, ali tek sada kreće ono pravo i moraće da odigraju na visokom nivou kako bi osigurali povoljan rezultat pred revanš.

NAŠ TIP: tačan broj setova 4 (kvota 2,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ OTKRIO KOJE ZEMLJE SU GA LIČNO RAZOČARALE: Sedam država zabilo nož u leđa Srbiji