LAK ZADATAK ZA TURSKOG PREDSTAVNIKA: Domaćin je većinu posla odradio u prvom meču

V.M.

28. 02. 2024. u 13:04

U revanš utakmici četvrtfinala odbojkaške Lige šampiona, Zirat će ugostiti Las Palmas (17.00). Domaćin je u prvom meču slavio posle preokreta sa 3:1 (17:25, 25:23, 25:21, 25:23) i danas su mu potrebna samo dva seta kako bi se plasirao u polufinale.

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ТУРСКОГ ПРЕДСТАВНИКА: Домаћин је већину посла одрадио у првом мечу

Foto: Profimedia

Las Palmas je bolje otvorio prvi meč nošen podrškom sa tribina i osvojio je prvi set rezultatom 25:17, ali nakon toga je Zirat preuzeo primat, Ter Mat, Kameho i Anderson su se razigrali i poveli su svoj tim do pobede koja im dosta znači jer im je danas dovoljno da osvoje dva seta kako bi se plasirali u polufinale.

Kvalitet je svakako na strani domaćina, turski predstavnik ima znatno bolje igrače, veći budžet i ova ekipa je projektovana da ide do samog kraja takmičenja.

To se ne može reći za Špance koji su Ligu šampiona započeli u kvalifikacijama u Beogradu, gde su igrali sa Partizanom i plasman u četvrtfinale je veliki uspeh za njih.

Bolji iz ovog dvomeča će u polufinalu igrati sa pobednikom meča Pjaćenca - Jastšembski.

Predlažemo da će granica poena biti prebačena na današnjem susretu, pošto postoji mogućnost da trener Zirata povuče startere sa terena nakon dva osvojena seta, a i pored toga Las Palmas je pokazao u prvom meču da može da osvoji barem jedan set.

NAŠ TIP: +169,5 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov