VREME JE DA LILARD POKAŽE ZAŠTO JE DOVEDEN U MILVOKI: Povreda Janisa otvara vrata sjajnoj partiji jednog od najboljih plejeva današnjice

V.M.

10. 04. 2024. u 11:55

VEČERAS smo se odlučili za Dejmijana Lilarda čiji Milvoki baksi dočekuju Orlando medžik (2.00).

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ЛИЛАРД ПОКАЖЕ ЗАШТО ЈЕ ДОВЕДЕН У МИЛВОКИ: Повреда Јаниса отвара врата сјајној партији једног од најбољих плејева данашњице

Foto Profimedia

Milvoki je sinoć ostvario veoma bitan trijumf savladavši Boston (104:91), ali platio je veliku cenu jer se na tom meču povredio najbolji igrač ekipe Janis Adetokumbo. I dalje se ne zna kakva je priroda njegove povrede, ali nije izgledalo dobro i sumnja se da mu je stradala Ahilova tetiva.

Svakako večeras neće nastupiti protiv Medžika, što znači da će ulogu lidera preuzeti Dejmijan Lilard koji je letos doveden kao igrač koji bi Baksima mogao doneti treću titulu u istoriji franšize.

Trebalo mu je vremena da se uklopi u ekipu, ali kako je sezona odmicala, pružao je sve bolje partije, a kako sada neće biti Janisa, očekuje se da pokaže izdanja sličnim onim u Portlandu kada je sam vukao Trejlblejzerse.

Večerašnja utakmica je jako bitna za domaćina koji ima samo pobedu više od trećeplasiranih Niksa na tabeli Istočne konferencije i zbog toga očekujemo da Lilard uzme veliki broj šuteva i komotno prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: Dejmijan Lilard +26,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)