EDVARDS ZNA ŠTA MU JE ČINITI: Jedan od najboljih bekova današnjice mora briljirati kako bi Minesota imala šanse protiv Denvera

V.M.

10. 04. 2024. u 12:05

EDVARDS je sinoć oborio rekord karijere protiv Vašingtona postigavši 51 poen, ali večeras mora pružiti novu sjajnu partiju jer njegovi Timbervulvsi gostuju Nagetsima u derbiju vrha Zapadne konferencije (4.00).

ЕДВАРДС ЗНА ШТА МУ ЈЕ ЧИНИТИ: Један од најбољих бекова данашњице мора бриљирати како би Минесота имала шансе против Денвера

FOTO: Tanjug/AP

Entoni Edvards je ove godine napravio veliki iskorak u svojoj igri, znatno je napredovao i već sada se smatra jednim od najboljih igrača današnjice.

Napadački arsenal ovog talentovanog košarkaša je ubitačan, jer pored sjajnih atletskih i tehničkih sposobnosti poseduje i ubitačan šut sa poludistance, kao i za tri poena.

To smo videli i sinoć kada je u duelu sa Vašingtonom oborio svoj rekord karijere ubacivši 51 poen, uz odlične procente šuta (17/29 iz igre), a uz to je bio perfektan sa linije za slobodna bacanja (11/11).

Minesota, Denver i Oklahoma se bore za prvo mesto na Zapadu i prednost domaćeg terena u plej-ofu, Timbervulvsi i Nagetsi imaju po 55 pobeda, dok su Tanderi nešto ''lošiji'' sa 54 i svima je jasno koliko je večerašnji meč bitan.

Očekujemo da lopta više nego inače bude u Edvardsovima rukama, trebalo bi da uzme veliki broj šuteva jer i dalje nema Karla Entonija Taunsa i zbog toga predlažemo plus na bivšeg studenta Džordžije.

NAŠ TIP: Entoni Edvards +26,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)