LEJKERSI NEMAJU PRAVO NA GREŠKU: DŽejms i družina jure što bolje mesto na Zapadu uoči plej-ina

V.M.

12. 04. 2024. u 12:16

DVA sata posle ponoći košarkaši Memfis grizlisa će ugostiti Los Anđeles lejkerse (2.00).

ЛЕЈКЕРСИ НЕМАЈУ ПРАВО НА ГРЕШКУ: Џејмс и дружина јуре што боље место на Западу уочи плеј-ина

Foto: Profimedia

Lejkersi su porazima od Minesote i Voriorsa izgubili sve šanse da se direktno plasiraju u plej-of, tako da će to morati da učine preko plej-ina i sve što im je ostalo je da zauzmu što bolju poziciju na Zapadu pred njegov početak.

Dva kola pre kraja nalaze se na desetoj poziciji, ali imaju isto trijumfa kao Voriorsi i Kingsi koji se nalaze ispred njih, tako da se još dosta toga može promeniti.

Svakako da im je cilj da zauzmu osmo mesto jer će onda u plej-inu igrati sa sedmim na Zapadu, a trijumf na tom meču bi ih direktno uveo u plej-of, dok bi u slučaju poraza igrali sa pobednikom obračuna devete i desete ekipe na tabeli.

Sa druge strane, ukoliko budu deveti ili deseti, neće imati pravo na grešku i u tom slučaju bi morali slaviti na dva vezana meča kako bi se uošte našli u doigravanju.

Večerašnji rival biće im Memfis grizlisi čija je sezona odavno završena, već dugo se ne bore ni za šta i jedna su od najgorih ekipa u NBA ligi.

Ove godine večerašnji rivali su se susreli tri puta, u dva navrata su slavili Lejkersi, dok je jedan trijumf ostvario i Memfis, mada je tada igrao Dža Morent kojeg večeras neće biti zbog povrede kolena.

Nakon par propuštenih mečeva, večeras bi na parket trebalo da se vrati Entoni Dejvis, što dodatno favorizuje goste za koje očekujemo da ostvare rutinski trijumf u Tenesiju.

NAŠ TIP: hendikep 2 (14,5) (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)