OBRAČUN SVETSKIH ŠAMPIONA: Holanđanin ima podršku domaće publike

V.M.

18. 04. 2024. u 13:51

U četvrtfinalu 12. kola pikado Premijer lige koje se održava u Roteramu susrešće se Majkl van Gerven i Luk Hamfris (21:40).

ОБРАЧУН СВЕТСКИХ ШАМПИОНА: Холанђанин има подршку домаће публике

Foto Profimedia

Iako nije igrao dobro u poslednje vreme, Van Gerven je prošle nedelje uspeo da upiše preko potrebnu pobedu u Birmingemu. Redom je bio bolji od Aspinala (6:4), Smita (6:4) i Litlera (6:3) što je bilo dovoljno da ostvari prvi trijumf još od četvrte večeri kada je bio najbolji u Njukaslu.

Takođe, veoma bitna stvar za trostrukog svetskog šampiona je da se tim trijumfom ustalio među top četiri (mesta koja vode u plej-of) u generalnom plasmanu i trenutno je treći sa 22 sakupljena boda.

Danas će za rivala imati aktuelnog svetskog šampiona, Luka Hamfirsa kojem je ovo debitantska sezona u Premijer ligi, ali svojim dosadašnjim nastupima je pokazao da i te kako pripada u elitnom društvu.

Ostvario je tri večernje pobede, a poslednju je upisao krajem marta kada je bio najbolji u Dablinu. 

''Kul hend Luk'' je drugi na tabeli u generalnom plasmanu sa 24 poena na svom saldu, a ako bi danas imao dobro veče u Roteramu mogao bi maltene osigurati mesto među top četiri na kraju regularnog dela takmičenja, jer beži velikih sedam bodova petoplasiranom Smitu.

Van Gerven i Hamfris su se sastali dva puta u Premijer ligi ove sezone i oba igrača su upisala po pobedu.

Večeras će domaća publika biti uz Holanđanina koji će biti veoma motivisan pred svojim navijačima i očekujemo da napravi malo iznenađenje protiv akutelnog svetskog šampiona.

NAŠ TIP: M.Van Gerven - L. Hamfris 1 (kvota 2,25)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)